Ana Sayfa » , , » Verdasko Uyutuldu ve Yaşamını Yitirdi

Verdasko Uyutuldu ve Yaşamını Yitirdi

verdasko yarış atı
2013 mimar sinan koşusu ne Fly by Me'nin yarışı yüksek performanslar kazanması ne Çakal Carlos yarış stratejisindeki büyük hatası hatırlanmayacak.

Çünkü benim çok sevdiğim bir at olan Verdasko bildiğiniz gibi yarış için büyük bir talihsizlik yaşayarak devrilmişti.

Verdasko'nun son 250 metreye girerken yaşadığı talihsizlik nedeniyle kaval kemiğinin kırılması sonucunda veterinerler hekimi tarafından uyutuldu.

Bu haber bütün yarışseverleri derinden yaralarken daha kariyerinin başında olan Verdasko'nun yaşamını yitirmesi büyük bir kayıp oldu.

İlgililerini ve sahibi Şerafettin Gedik'e büyük geçmiş olsun dileklerini bir kez daha iletirken Verdasko'yu da unutulmaz atlar listemize alıyoruz.

Verdasko katıldığı 18 koşuda
  • 5 birincilik
  • 2 ikincilik
  • 3 üçücülük
  • 4 dördüncülük 
elde etmiştir.

Son koşularında eski günlerini mumla aratan Verdasko da acaba bir sorunu olup olmadığı ise birçok yarışseverin aklında soru işareti bıraktı.

Ancak Gedik ekürisinin sorunlu bir atı koşturmayacak kadar ilkeli olduğunu ve böyle bir hata yapmayacağını düşünüyoruz en azından öyle olduğunu düşünmek istiyoruz.

2013 Gazi koşusu 9.su olan Verdasko katıldığı 19.koşuda pistlere ve hayata gözlerini yummuştur.
Verdasko'nun sakatlandığı koşunun videosu için tıklayın

Verdasko Resimleri
verdaskonun son saatleri

verdasko sakatlanacağı koşuya hazırlanırken

verdasko tedavi edilirken
Verdasko'nun Maiden'a veda ettiği koşu

Paylaş :

2 yorum:

  1. çok üzüldüm Verdaskoya çok yazık oldu çok

    YanıtlaSil
  2. O yarisi esim ve baldizimla hipodromda seyrettik tamamen ahmet celigin hatasi at duserken kantarmayi biraksa sorun olmayacakti yaristan sonra arkami donup baktigimda berrin gedigin agladigini gordum bizde goz yasi doktuk yazik oldu

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk