Kafkaslı-Turboyu Geçtiği Koşu

kafkaslı ve selim kayaKafkaslı çok iyi sprinte kalkan bir safkandır.

Grubu en sonlarda takip etmeyi seven özellikle son 100'lerde gruba genellikle hakim olan bir atdır.

Kafkaslı Turbo mücadeleleri oldukça zevkli koşulardır.

Özellikle bu koşu seyir zevki yüksek Kafkaslı'nın fotoda Turboyu geçtiği tarihi bir koşudur.

Ne yazık ki sahiplerinin Ona şampiyon bir safkan gibi davranmamaları nedeniyle 3 günde bir yarış koşmaktadır. Bu da başarısını etkilemektedir.

Kafkaslı tay satışında sakat olduğu için gerekli talebi görmemiş 50 bin tl gibi düşük bir maliyetle Kaya ekürisine katılmıştır.

Yarış kariyeri boyunca Kaya ekürisine 6,8 trilyon kazandıran Kafkaslı 2006 yılının en iyi arap atı seçilmiştir...

KAFKASLI Turboyu fotoda avlıyor
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk