ATIN HAZIRLANMASI

Binicilik sporu yeryüzünde birbirinden farklı iki canlının yaptığı tek spor olması nedeniyle bazı sıkıntılar oluşabilmektedir.

Bu sıkıntıları en aza indirmek için yapabileceğiniz bazı şeyler vardır.Gerekli kıyafetler giyilerek oluşabilecek sıkıntılarda en az hasarlı atlatabilirsiniz.

Bindiğiniz at ın huyuna göre kırbaç kullanabilirsiniz.Eğer bindiğiniz at kırbaça tepki veriyorsa kırbaç kullanmamanız gerekmektedir.

Biniş öncesinde ata yemek vermenin bir sakıncası yoktur. Burda dikkat edilmesi gereken nokta atın verilen yemeğin atı doyurmayacak limitte olması lazımdır.

Ödüllendirmek için şeker,maydanoz,havuç,elma verilebilir.Doğada insana en yakın hayvan türlerinden biridir.

Bu sebeple konuşarak da atlarla anlaşabilirsiniz. Atlara karşı alçak sesle konuşarak dediklerinizi daha kolay anlatabilirsiniz.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk