Adanan Altılı Tahminleri 24 Mayıs 2015


1. AYAK: İlk startını alacak Arap taylarından Nisan ayı başında deklare olduğu koşudan ufak problemi nedeniyle çıkan Fehmican bu grupta favorim.

Mirazbatur’un anneden kardeşi Uzuncukfırtınası ve dereceli işler yapmış olan Atakan Abi hazırlık olarak ilgi çeken taylar…

Bu safkanlar beklenenin altında kalırlarsa Görgüncan, Küçük Müjgan ve Efruz Ece devreye girebilirler.

2. AYAK: Vasat forma sahip İngiliz safkanlarının bir araya geldiği sürprize açık mücadelede, tabelaya yakın bitiren Tea Spoon, uzun süreden sonra gördüğü koşularla kondisyon açığını kapatan Ramaela ve son koşularında pek bir şey ortaya koyamasa da grubun uygunluğuyla farklı koşabilecek Partner Score öncelikle kuponlara işaretlenmeliler.

3. AYAK: Mesafeden yana sorun yaşamazsa grubun en nitelikli ismi Kabakçı artık kazanmaya yakın… Son kez kıpırdayan Kışgülü ve bomboş koşacak Ateşe Koşan ilk planda rakip gördüğüm safkanlarken, bir türlü şeytanın bacağını kıramayan Tumbul Muhtar ile her an bir patlama yapmasını beklediğim Anadolukaya’ya sürprizde şans tanıyorum.

4. AYAK: Üst üste kolay birincilikler elde eden Houdini devam eden formuyla rakiplerinden ayrılıyor. Tek ciddi rakip, az farkla tabela dışında kaldığı grup koşudaki beşinciliğiyle Falez olacaktır.

5. AYAK: Lehine pist ve mesafesinde Akeneton, son kez ikinci kaldığı koşuda hücumda biraz geciken Feyazan ve sertleşen rakiplere rağmen üst düzey formuyla Life Is A Breeze arasında ayrım yapılmamalı.

6. AYAK: Günün son ayağında, geçen sefer çok kolay bir şekilde birinciliğe uzanan Haticesultan ile tedavi dönemi sonrası fena olmayan iki koşu yapan Songüz öncelikle kuponlarda yer alması gerektiğini düşündüğüm safkanlar olacak.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk