24 mayıs istanbul at yarışı tahminleri


1.AYAK: Koştuğu her yarış sonrası daha da iyi duruma gelmeyi başaran Çığkoparan birinciliğin en güçlü aday olarak ön plana çıkıyor.

İlk koşusunda başarılı bir üçüncülük ede eden Üsküp ile form ve kondisyonunu geliştirmeye başlayan Esanadolu favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.AYAK: Tabelanın hemen dibinde tamamladığı koşusu ile dikkat çeken Gravesend favorim. Uzayan mesafelerde daha iyi koşabileceğine inandığım Victory River ve istikrarlı yarışlar koşan Blaze Of Light koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

3.AYAK: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, son yarışı ölçü olmayan Dilşeker, yükselen formu ile Tutkukaya, toparlanmaya başlayan Faustino, Tamburi, Ezgi Sultan, Yıldırımkız ve Bilgesu şeklinde.

4.AYAK: Kazandığı koşunun ardından muntazam idmanlarını sürdürerek daha da iyi duruma gelmeyi başaran Step By Step bu önemli koşuda fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenilen performansını sergileyememesi durumunda; sentetik pistte başarılı koşabilen Cem Cem, yatkın olduğu mesafede piste çıkacak olan Leave Me Alone, oldukça başarılı bir grafik çizen Kafkaslı ve yeni yeni kendini bulmaya başlayan Çakal Carlos sırası ile devreye girebilirler.

5.AYAK: Üst üste ikincilikler elde ettiği son yarışlarında ortaya koyduğu performansı bu grup için bir hayli tatminkar olan Diamond Flame altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

6.AYAK: Bilinen üstün süratinin avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecek olan Life Is Live, bu aralar bir patlama beklediğim Berateren ve Stellina arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk