AT YARIŞI TAHMİNLERİ 10 ŞUBAT ADANA


1.Ayak: Bir türlü kazamasa da çok daha ciddi rakipler arasında koşarak adından bahsettirdiğini gördüğüm Bandiero, muhafaza ettiği güzel durumu ve tam mesafesinde bu kez şeytanın bacağını kırmaya çok yakın.

2.Ayak: Bir süre aradan sonra yarış görerek açıklarını kapatan Altınok, ciddiyet kazandırdığı çalışmaları ışıltılı Recepbey, denk rakipler arasında start alan Umut Efe ve form tutmaya başlayan Doğu Rüzgarı sırası ile değerlendirmeye alınmalı.

3.Ayak: Çok erken yürüdüğü son koşusunu az farkla Savaş Atı’na kaybeden Salihin Oğlu, bu gün için aynı hataya düşmediği takdirde birinciliğe uzanabilir.

Sürekli iyiye giden Kimsesiz ve yeni yeni kendini bulan Yamak Tay üst sıraları zorlayacaklar. Aprantisi tarafından iyi idare edildiği takdirde Atombombası rakiplerinin eksiklerinden istifade edebilir.

4.Ayak: Rakiplerine nazaran çok daha iyi durumda olduklarını gördüğüm; Çetinaslan, Sezar ve Turabi arasında kıyasıya bir çekişme olmasını bekliyorum. En az hata yapan safkan, koşunun kazananını belirler.

5.Ayak: Starttan düzgün çıktığı son koşusunu kazanarak moral bulan Fire Piece, uyum içerisindeki aprantisiyle yine üst sıralardaki yerini alacaktır.

Formunu önemli ölçüde geliştiren Ümidim’i dikkat edilmesi taraftarıyım. Bu kez KULAKLIK’sız start alan The Mentalist, kusursuz yarış galobuyla her an devreye girebilir. Kolay kazandığı yarışındaki durumunu koruyan My Heart, kuponlardaki yerini muhakkak almalı.

6.Ayak: Yarış gördükten sonra çok farklılaşan Baymıstık, çok daha hazır gireceği bu startında söz sahibi olur. Formunu geliştirmeye başlayan Dorukefe, idmanları kadar koşarsa birinciliği zorlayacaktır. Son 2.liği yeterli Yektanem, sonlardaki güçlü atakları ile Maiden’e veda edebilecek yetenekte. Hatice Sultan, Kozanlı Ağa ve Nepal kollanılması gereken diğer safkanlar.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk