Son Eklenenler

İZMİR ALTILI GANYAN TAHMİNLERİ 27-06-2014

İzmir Birinci Altılı Ganyan Tahminleri;

1. AYAK: Son kez koşmuş olduğu Vali Koşusu (A-3) tabela dışında kalan Bilgininoğlu bu defa oldukça müsait sıkletinin yanı sıra çoğu formsuz safkanlar arasında potaya en yakın isimdir.

Şayet bu safkan beklenen yarışını gerçekleştirememesi halinde pist ve mesafenin başarılı safkanı Altınoluk bana göre devreye girebilecek tek isimdir.

2. AYAK: Adana,dan İzmir pistine getirilip bir yarış gören ve ardından yapmış olduğu yarış hazırlıklarında oldukça beğenimi kazanan Öz Dilar ve dereceli galoplar yaparak bu yarışa sıkı bir şekilde hazırlanan Ateşkale eşit şans verdiğim taylar.

Grubun istikrarlı ve tecrübeli ismi Külhanbeyi ve gördüğü yarışın ardından daha iyi duruma gelen Dedesiningülü bu taylardan hemen sonra şans verdiğim diğer isimler olup.

Koşunun sürprizlerini Pehlivantay ve Altınbaba,dan beklemekteyim.

3. AYAK: İlk iki yarışında yeteneklerini gözler önüne seren Fancychancy uygun rakipler yanında fazla zorlanmadan kazanmasını bekliyor ve sizlere günün en sağlam bankosu olarak bu safkanı öneriyorum.

4. AYAK: Kısa bir müddet geriye alınmasına rağmen bu aralar idmanlarına hız veren Kuşçu Efesi, çim kum ayırmaksızın başarılı yarışlar koşan Fenerlikaya, ilk yarışında bekeneni verememesine rağmen bu defa usta jokeyiyle Cağaloğlu, güçlü bir orijine sahip olan Savaşan, mükemmel hazırlıklarıyla Hayalgücü ve yükselen bir form grafiğine sahip olan Gençprenses benim sizlere sırasıyla önereceğim taylar olacaklardır.

5. AYAK: Rakiplerine oranla daha ağır bir sıkletlemücadele edecek olmasına rağmen kalitesiyle bu açığını kapatmasını beklediğim Blue Life benim favorim. Başarısız çim pist yarışı gücüne ölçü olmayan Ilgınkızı ve mesafenin başarılı kısraklarından Cordelya Star daha sonra şans verdiğim safkanlar olup. Magdalene ve Consider It Done,de ihmale gelmezler.

 6. AYAK: Bu yarışıyla beraber tekrar eski parlak günlerine geri dönmesini beklediğim Adisa ve devamlı istikrarlı koşmasına rağmen bir türlü şansızlığını kıramayıp potayı önde geçmeyi beceremeyen Star Cat mücadelesine hafta içi yapmış olduğu 1000/1.02.2 – 400/24.3 R galobuyla dikkatleri üzerine çeken My Portofino, nun da katılmasını bekliyorum.

İzmir İkinci Altılı Ganyan Tahminleri;

1. AYAK: Etkisiz kaldığı ilk yarışı ardından kısa bir süre dinlendirilen Cağaloğlu, tekrar hız verdiği çalışmalarında form tutmuş görünüyor. İlgililerinin büyük beklentiler içerisinde olduğu taya başta şans tanımaktayım.

Gelen Dost, Tekfur ve Beyaz Bayrak gibi pist ayırt etmeyen kabiliyetli safkanların anne kardeşi olan Hayal Gücü, yeterli görünen hazırlıkları ile üst sıralardaki yerini alacaktır.

Sorunlarından kurtulan Kuşçu Efesi, dikkat çekici çalışmalarıyla gözden uzak tutulmamalı. Rakiplerine nazaran çok daha formda olan Fenerlikaya, tecrübesini konuşturacaktır.

Çimdeki ilk koşusunda etkisiz kalan Gençprenses, bu kez kumda ve takılacak olan KAPALI GÖZLÜK’le çok daha farklı koşabilir. 1000/1.10.7 – 400/30.2 R galobunu bu günkü pilotu idaresinde gerçekleştiren Savaşan, kumda etkisiz kaldığı ilk çim yarışındaki izleri silebilir.

2. AYAK: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son koşularında üstün bir performans sergileyen Blue Life, ağırlaşan kilosuna rağmen grubun uygunluğu ile yine iddialı olacaktır.

Koştukça daha iyi yerlere gelmesini beklediğim Magdalena, kendisini tercihleyen etkili pilotu idaresinde favorinin başlıca rakiplerinden biridir.

Bu pist ve mesafedeki son yarışı olumlu Cordelya Star, hatalardan en iyi şekilde yararlanacaktır. Aşama içerisindeki Capolavoro ve zaman zaman ters koşabilen Ilgınkızı daha sonra değerlendirmeye alınabilir.

3. AYAK: Gördüğü yarışları sonrası istenilen düzeye gelmeye başlayan Adisa, lehine pist ve mesafede uygun kilosunun da verdiği avantajla söz sahibi olacaktır.

Sürekli kendisine tabela içerisinde şans yaratan Star Cat, sonlardaki etkili atakları ile bu kez şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır.

Etkisiz kaldığı son yarışı ölçü alınmaması gereken White Lady, başarılı binicisi idaresinde her an devreye girebilir. Bu tip mesafelerde çok daha etkili koşabilen My Portofino ve tırnağının ucuna getirilen Sun Burn hata kollayacaklar.

4. AYAK: Çok gerilerde takip ettiği son 1700 metrelik çim yarışında, fotoya yakın yaptığı etkili ataklarının ancak kendisine yakın aralarla 6.lık getirdiğini gördüğüm Gözüyılmaz’ın koruduğu formu ve tam dişine göre rakipler arasında kazanmasını bekliyorum.

5. AYAK: 1100 metrelik son kum koşusunu 2.bitirirken buradaki çoğu rakibini de geride bırakan Gülfem, aynı sınavını tekrarlaması halinde rakip tanımayacaktır.

Ciddi bir hazırlıktan geçen Atomunoğlu, beklentilerden bir hayli uzak son koşusunu unutturmaya çalışacak.

Dengi grupta mücadele verecek olan Filozof Tay, hatalardan istifade edecektir. İlk çim yarışı olumlu Demirada, edindiği tecrübeyle sürpriz severlerin ilk tercihi olmalıdır.

6. AYAK: Kısa ara sonrası katıldığı ilk 1300 metrelik çim yarışında başarılı bir 3.lük elde eden Seçkiner, ağırlaşan kilosuna rağmen grubun uygunluğu ile bir adım öne çıkan safkandır. Geçtiğimiz hafta mücadele verdiği sınavında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Karaefe, bu kez kendisini affettirmeye çalışacaktır.

27 HAZİRAN 2014 BURSA AT YARIŞI TAHMİNLERİ

1. AYAK: Sert rakipler arasında mücadele verdiği son 1500 metrelik çim yarışında bile elde ettiği derecenin bu grup için yeterli olduğunu gördüğüm Flaying Girl, muhafaza ettiği güzel durumu ve uyum içerisindeki aprantisiyle kuponlara öncelikli yazılmalı.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşan Davutbey, giderdiği açıkları ile en az favori kadar iddialı olur.

İzmir pistindeki son 1300 metre mesafeli çim koşusunu starttan çıktığı gibi 1.16.58 gibi oldukça parlak bir dereceyle kazanarak moral bulan Royalsea, hiçte yabancısı olmadığı Bursa pistinde önde istediği avansı alması halinde yine bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

2. AYAK: Aprantilerin at bineceği ve kilo farklarının şansları eşitlediği oldukça zorlu bu koşuda bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla safkana şans vermelisiniz.

Hata bu ayak kapatılabilir. Benim sıralamam; Yiğit Horse, Şah Remo, Hırçın Tay, Cesur Hisar, Kaankerem, Müştak, Kaanhan ve Yolver şeklinde olacaktır.

3. AYAK: İstanbul’da umduğunu bulamayan ve iç piste yaptığı hazırlıklarında kusursuz görünen My Gold’un İzmir kumunda oldukça etkili yarışları olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Bursa pistini yadırgamadığı takdirde üst sıralardaki yerini alacaktır. Bu pist ve mesafedeki son yarışını az farkla kaybeden El Mirador, aynı ciddiyetle gireceği bu sınavında şeytanın bacağını kırabilir.

4 gün ara ile katıldığı son çim yarışında tatminkar bir 3.lük çıkaran Daisy Dance, bu kez dinlendirildi. 800/49 – 400/24.6 R beğenilen galobu ile kuponlardaki yerini almalıdır.

Önemli bir kilo avantajına sahip bulunan Katniss, dinçlikle beklentilerin üstünde bir sonuç sergileyebilir. Aralıklarla koşan Bey Karan, devam ettirdiği formu ile ihmale gelmez.

4. AYAK: İzmir’deki son koşusunda son viraja gelindiğinde bir anda dışarıya doğru savrulduğundan dolayı yarıştaki tüm şansını kaybederek gerilerde tamamlayan Sonkalelim, gayet güzel hazırlıkları ve mesafesinde grubun da uygunluğu ile öncelikli düşünülmeli.

Ağır kilosuna rağmen Adana ve Ankara’da çok daha ciddi rakiplerle koşarak zaman zaman adından bahsettirebildiğini gördüğüm Atiktay, uyum içerisindeki aprantisiyle göz ardı edilmemeli.

Parlak bir sezon geçiren Göreme ve formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Kağızman hatalardan istifade edecekler.

5. AYAK: İzmir’deki son 1600 metrelik kum koşusunda boşlukta fazla zorlanmadan tatminkar bir 4.lük çıkaran ve tekrar getirildiği Bursa pistinde yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle beğenimi kazanan Kadam, uygun kilosu ve mesafesinde gruba üstünlük sağlayabilir.

Pist ve mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında üstün bir performans sergileyen Distant Green, önde istediği tempoyu kurması halinde söz sahibi olur.

Sürekli iyiye gittiğini gördüğüm Father Mountain, sprinter yapısıyla rakiplerine zorlu anlar yaşatacaktır. İstim üzerine getirilen Imparable ise sürpriz uğraşı verecek.

6. AYAK: Uzun mesafeli başarısız son kum koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve bir önceki 1400 metre mesafeli çim yarışını Açık Bey’in 3.5 boy gerisinde 1.24.06’lık derecesiyle 2.bitirirken buradaki birçok rakibini geride bıraktığını gördüğüm Lady Dora, ön plana çıkan en şanslı kısraktır. İdmanlarında da iyi dereceler sergileyen safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk