Son Eklenenler

İzmir at yarışı tahminleri 16-02-2014


Tarih:16 Şubat 2014 Pazar
Yer:İzmir-Şirinyer hipodromu
Koşu sayısı;7
Altılı Ganyan başlama saati;15:00
Günün Bankosu;Dördüncü Ayak-Halis Bey (Özcan Yıldırım)
Günün sürprizi;Üçüncü Ayak-Gold One (Mahmut Sav)
Günün Bombası;Altıncı Ayak-Sundance Kit (B.Uslu)

Günün Kocaeli Kuponu;

1.ayak; 4,5,6,9
2.ayak; 3,6,10,4
3.ayak; 3,2,1,6
4.ayak; 3
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 1,2,3,4,9,8

kupon bedeli ; 57,60 TL

konunun etiketleri;

izmir at yarışı tahminleri,izmir altılı ganyan tahminleri,izmir altılı 16 şubat 2014

Derhadır 5'de 5 yaptı-ÇUKUROVA KOŞUSU


15 şubat 2014 tarihinde Adana hipodromunda koşulan Çukurova koşusunu Derhadır isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Arka arkaya beşinci zaferine ulaşan safkan görüntüsü ile göz kamaştırırken yaz ayları ile birlikte ismini daha çok duyuracağının sinyallerini verdi.

Bu önemli koşuyu Fenerlican isimli safkan ikinci,İmparator isimli safkan üçüncü,tornacı ise yarışı dördüncü olarak tamamladılar.

1200 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Derhadır'ın ganyanı 1.05 olurken,yarışı bitiriş derecesi de 1.23.15 olarak belirlendi.

2014 çukurova koşusu

Distant Rising sonunda kazandı


15 şubat 2014 tarihinde Adana hipodromunda koşulan Halis Karabudak koşusunu Distant Rising isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazanmayı başardı.

Son viraj dönülürken liderliği alan ve yarışın sonlarında artan temposu ile yarışı kazanan safkan uzun süredir süregelen şanssızlıkları yenerek özlediği birinciliğe ulaştı.

bu önemli koşuyu Dark Magic ikinci,Aydemirbey üçüncü,Dayı da dördüncü olarak tamamladı.

1400 metre kum pistte koşulan yarışı kazanan distant rising'in ganyanı 1.65 verirken,bitiriş derecesi de 1.26.83 olarak belirlendi.

2014 halis karabudak koşusu

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 15-02-2014


15 şubat 2014 tarihinde cumartesi günü İzmit Kocaeli kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan saat 14:30 da başlayacak.

Programın ilk bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında Mehmet Kaya ile start alacak olan Kasaba Beyi isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunu kazanırken oldukça iyi gözüken safkan devam eden formu ile günün en şanslı safkanlarından biri olacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak da altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Külünkoğlu isimli safkanı öneriyorum.

Son üç koşusunu rahat kazanan safkan kantarmasını tanıyan jokeyi Kadir tokaçoğlu ile yine fotolayacaktır.

günün kocaeli-izmit kuponu;

1.ayak; 4,5,6,1
2.ayak; 4
3.ayak; 2,3
4.ayak; 1
5.ayak; 1,2,3,4
6.ayak; H

kupon bedeli ; 22,40 TL

Adana at yarışı tahminleri 15-02-2014


15 şubat 2014 tarihinde cumartesi günü Adana Yeşiloba hipodromunda koşulacak yarış programı seki koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da başlarken,altılı ganyan ise saat 18:30 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında Çukurova koşusunda start alacak olan Derhadır isimli safkanı öneriyorum.

Varolan potansiyelini göstermeye başlayan ve arka arkaya dört koşu kazanan Derhadır Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.

Günün adana kuponu;

1.ayak; 1,4
2.ayak; 1,8,9,12
3.ayak; 1,2,4,5
4.ayak; 2
5.ayak; 1,2,3,4,6,9
6.ayak; 1,2,3,4,10,12

kupon bedeli ; 57,60 TL

İzmir at yarışı tahminleri 14-02-2014 cuma


14 şubat 2014 tarihinde cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Azmican isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunda son 100 metredeki sprinti ile atbaşı olarak olsa da birincilik elde eden safkan yüksek formu ile yine fotoyu önde geçecektir.

Günün sürprizi olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan İlksen isimli safkanı öneriyorum.İdmanların kıpırdanan safkan bu koşuyu hedef görüyor aman dikkat.

günün izmir kuponu;

1.ayak; 1,9
2.ayak; 2,3,10
3.ayak; 1,2,3,5,6,7
4.ayak; 1
5.ayak; 1,2,3,6,9
6.ayak; 3,5,12,13

kupon bedeli; 36 TL

14 şubat Sevgililer günü at yarışı tahminleri


14 Şubat olarak bilinen ve sevgililer günü olarak kutlanan bu özel gün ilk olarak , 1800 yıllarda Amerika'lı Esther Howland'ın tarafından bulunmuştur.

Esther Howland ilk Sevgililer Günü kartını yollamasından bu yana milyonlarca insanın kutladığı toplumsal bir olay olmuş ve büyük bir pazar haline gelmiştir.

Sevgililer günü ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

Bu özel günde sevgilisi olmayan ve at yarışı ile şansını deneyecek yarışseverler için günün tahminleri;

BURSA YORUMLARI;

1.Ayak: 

Mesafe ayırt etmeden bu aralar koştuğu her yarışta başarılı olan ve son koşusunu uzak farkla kazanırken ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ŞAH ŞEHRİYAR form tutan binicisi ile koşunun en şanslı ismidir.

Ekürisi ALABORA ile birlikte start alacak olan ALMAATA, gününde olduğu zaman bu grubun üzerindeki rakiplerle bile baş edebilecek kalitede bir safkan olup favorinin bu koşuda en ciddi rakibi olacaktır.

İstikrarlı çizgisini korumayı sürdüren GÖKBAKIR ağır kiloya rağmen ihmale gelmez. DENİZERİ ve SARPBEY geniş kuponlarda düşünülmelidir.

2.Ayak:

Son yarışını az farkla kaybeden GALLOPING WISDAM, İzmit’te start aldığı yarışta ilgi çekici bir ikincilik elde eden FORZATO, ilk kez start alacak olmasına rağmen yeterli düzeyde hazırlığı bulunan ENKIDU ve gördüğü yarışlar formunu önemli ölçüde geliştiren ÇİFTÇİ AĞA kuponlarda ayırım yapılmaksızın bulundurulması gereken safkanlardır.

DARK TULIP, INVOKER ve MESUDİYELİ bu ayağa çok at yazmak isteyenlerin değerlendirmesi gereken isimlerdir.

3.Ayak: 

İstikrarlı bir şekilde son 5 yarışını bu mesafede koşan ve start aldığı bu yarışlarda 1 kez birinci, 2 kez üçüncü ve 1 kez de dördüncü olurken buradaki rakiplerine göre daha parlak dereceler ortaya koyan AKYAZILI MUTLU’yu ekonomik kuponlara günün bankosu olarak öneriyorum.

BAŞTACIM beğenilen formu ile bu safkanın en yakın rakibi olacaktır.

4.Ayak: 

Kasım ayında İstanbul’da ikinci olduğu yarışın ardından kısa bir süre dinlendirilen GREY CORAL, yeni yılda Bursa’da start aldığı ilk koşusunda da ikinci olurken son derece formda göründü.

Bu yarışa daha iyi bir kondisyonla çıkacak olan safkanı koşunun en şanslı ismi olarak görüyorum.

Bursa’da Ocak ve Şubat aylarında koştuğu 3 yarıştan 2’sini kazanıp, diğerinde ikinci olan MY KONOS süper formu ile bu safkanın en yakın rakibidir.

Bu iki safkan arasında geçmesi muhtemel birincilik mücadelesine katılabilecek tek safkan istikrarlı yarış grafiği ile WEMBLEY olabilir.

5.Ayak: 

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçmesini beklediğim bu koşuda BALDURA, DÖRTNALINOĞLU, MUSON RÜZGARI, DESTAN YAZAN, UMUDUN RENGİ ve UÇARER kuponlarda bulundurulması gereken safkanlardır.

Bu ayağa çok at yazmanızı öneriyorum.

6.Ayak:

Gerek form durumları, gerekse son yarışlarında ortaya koydukları başarılı performansla LANDROS ve SPEAR rakiplerine oranla bir adım önde gördüğüm safkanlar olsalar da, CRATOS, LEGEND RING ve VALHALA da sağlam kuponlarda ihmale edilmemesi gereken isimler.

İZMİR TAHMİNLERİ;

1.Ayak:

Kum pistte bu tip kısa mesafeleri iyi koşabilen DEMİRBAŞ, itinalı ahır bakımı sayesinde korumayı başardığı formu ile uygun rakipler yanında koşunun en şanslı ismidir.

Son yarışlarını Adana, Bursa, İzmit ve İzmir gibi farklı pistlerde koşan ve başarılı olan ALLALEM ve İzmit’ten tatminkar bir ikincilikle İzmir’e geri dönen CEMİLEM’in bu safkana sıkı rakip olmalarını beklediğim yarışta HİSARPINAR, İLKSEN ve ŞENBEDÜŞ de fazlaca ihmal edilmemelidir.

2.Ayak: 

İlk kez start alacak olan 3 Yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde, uzun zamandır sürdürdüğü muntazam idmanlar sayesinde şahane bir form yakalayan HASSA’yı, formda aprantisi Mustafa Çiçek ile sizlere günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.Ayak: 

Birbirlerini her zaman geçebilecek durumdaki safkanların bir araya geldiği Handikap-14 mücadele sürprize son derece açık.

Her ne kadar CARTANO ve ÖZGÜR BİKE rakiplerine oranla biraz daha ön planda şans verdiğim safkanlar olsalar da, SONKALELİM, HABERAĞA, ENDÜLÜS ve ASLANBAHADIR kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlardır. Bu ayağa çok at yazmaya çalışın derim.

4.Ayak: 

Çok iyi bir form yakalayan ve yakaladığı bu güzel formla üst üste gayet başarılı yarışlar çıkartan KAÇIN GELİYOR’u, idman pistindeki sağlıklı görünümü ile günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak: 

Yarıştaki esas mücadelenin başarılı son yarışları ile EKİN BURCU ve SKYLANDER arasında geçmesini beklemekle birlikte, WINNER SIRCLE, ALY GIRL ve MARCA’nın da bu ikili arasındaki mücadeleye her an girebileceğini düşünüyorum.

6.Ayak: 

Son ayak günün en zor koşularından biri… DREAM IS DESTINY, YEŞİL ELMA, BAY BLESSING, NOERTNERH WARRIOR, LİMONATA, SHINY MOON ve ALFA KIZI benim sizlere sırasıyla önermek istediğim safkanlar.

Bu ayağa yapabildiğiniz kadar ilave yapın…

Bursa at yarışı tahminleri 14-02-2014 cuma


14 şubat 2014 tarihinde cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan 14:30 da başlayacak.

Programın ilk bankosu olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan DenizEri isimli safkanı öneriyorum.

Son iki koşusunu kazanmayı başaran safkanın Bursa'nın en başarılı jokeylerinden biri olan Kadir Tokaçoğlu ile arka arkaya üçüncü birinciliğini alacaktır.

günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında Akın Sözen ile start alacak olan Grey Coral isimli safkanı öneriyorum.

Yarış hayatı boyunca koştuğu yedi koşuda en üçüncülükle ayrılan ve üç birincilik elde eden safkanın uygun rakiplerini geride bırakacağı kanaatindeyim.

Günün bursa kuponu;

1.ayak; 4
2.ayak; 5,6,4
3.ayak; H
4.ayak; 2
5.ayak; H
6.ayak; 10,2,3,4

kupon bedeli ; 43,20 TL

İzmir at yarışı tahminleri 13-02-2014 perşembe


13 şubat 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek at yarışı programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 de start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan 1 numaralı White Lady isimli safkanı öneriyorum.

Son ikinciliğinden sonra hız verdiği idmanlarında kendini geliştiren safkan kantarmasını iyi tanıyan jokeyi Özcan Yıldırınm ile bu yarışı kazanacaktır kanaatindeyim.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak 6 numaralı Festina Lante isimli safkanı öneriyorum.

İzmir yarışlarının en güçlü ve önemli safkanlarından biri olan ve son koşusunda bu gruptaki rakiplerinin birçoğunu çok rahat geçen Festina Lante usta jokeyi Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.

günün izmir kuponu;

1.ayak; 1
2.ayak; 3,8,9,1,4
3.ayak; H
4.ayak; 1,3,6
5.ayak; 6
6.ayak; 1,2,3,4,8

kupon bedeli ; 30 TL

Şanlıurfa at yarışı tahminleri 13-02-2014


13 şubat 2014 tarihinde perşembe günü Şanlıurfa hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:35 de başlarken,altılı ganyan ise saat 14:15 de start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan İnanlıoğlu isimli safkanı öneriyorum.

Safkan son koşusundaki performansını tekrarlarsa eküri avantajı ile birlikte fotoyu önde geçeceğini düşündüğüm İnanlıoğlu günün en şanslı safkanı.

Günün bomba ismi olarak altılı ganyanın son ayağında start alacak olan Optimus Pride isimli safkanı öneriyorum.

Son altıncılığı ile dikkat çeken safkanın beklenen patlamayı bu koşu ile yapabilir.

günün urfa kuponu;

1.ayak; 8,11,1,3
2.ayak; 8,9,10,11
3.ayak; 3
4.ayak; 1,2,6,7,1
5.ayak; 1,2,7,4,11
6.ayak; 1,4,5,7,11

kupon bedeli ; 60 TL

google etiketleri;

şanlıurfa at yarışı ile ilgili aramalar şanlıurfa at yarışı tahminleri şanlıurfa at yarışı sonuçları şanlıurfa koşu sonuçları at yarışı sonuçları şanlıurfa at yarışları sonuçları galop at

Mourinho Pellegrini At yarışı polemiği


NTVSPOR’un haberine göre Mourinho ile Pellegrini arasında "tay" polemiği yaşanıyor...

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yanında kendilerini beslenmesi gereken bir taya benzeten Mourinho'ya Pellegrini; "Gördüğüm en zengin tay" yanıtını verirken Jose'nin cevabı gecikmedi!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ile Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini arasında "tay" polemiği yaşanıyor...

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin yanında kendilerini beslenmesi gereken bir taya benzeten Mourinho'ya Pellegrini; "Bu gördüğüm en zengin tay" yanıtını verdi.

Mourinho ise meslektaşının matematik bilgisini sorguladı. Chelsea, Premier Lig'de liderliği yükselse de Menajer Jose Mourinho hala şampiyonluk adaylarından biri olmadıklarını söylüyor.

Mourinho, önceki hafta Manchester City'i yendikleri maç sonrası; "City şampiyonluğu hazır.

Biz ise geleceğin takımını kuruyoruz. Biz onlar gibi kazanmak için koşan bir yarış atı değil; henüz beslenmesi gereken bir tayız" demişti. Mourinho'nun takımını taya benzetmesine City Menajeri Manuel Pellegrini'nin yanıtı gecikmedi.

"ZENGİN TAY CHELSEA" 

Chelsea'nin, Premier Lig'de son 10 yılda en çok para harcayan kulüp olduğunu söyleyen Pellegrini; "Hiç bu kadar zengin bir tay görmemiştim.

Karşımızda ara transfer döneminin en çok para harcayan zengin bir tay var" dedi.

PELLEGRINI'NİN MATEMATİK BİLGİSİNE SORGU 

Bu açıklama üzerine Mourinho, meslektaşının matematik bilgisini sorguladı.

Matic ve Salah gibi oyuncuları Mata ile de Bruyne'un satışından elde ettikleri parayla transfer ettiklerini hatırlatan Mourinho, UEFA'nın Finansal Fair Play kriterlerine uymaya çalıştıklarını ifade etti ve "Bildiğim kadarıyla Pellegrini akademik kariyeri olan bir mühendis.

Bu nedenle basit bir matematik işlemi için hesap makinesine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.

Mata'yı 37 milyon De Bruyne'u ise 18 milyon euroya sattık. 37 ile 18'i topladığınızda 55'i bulursunuz.

Matic için 21, Salah içinse 11 milyon euro ödedik. Bu rakamları da toplayıp 55'ten çıkarırsanız 23 milyon euro kar ettiğimiz ortaya çıkar" dedi.

"BAHANESİ ŞİMDİDEN HAZIR" 

Pellegrini'nin şampiyonluğu kaçırması halinde şimdiden bahane hazırlamaya çalıştığını savunan Mourinho; "Pellegrini daha düne kadar 4 kupayı birden kazanmaktan bahsediyordu. Bu iddiasından geri adım atmasına hiç gerek yok" dedi.

2014 Ferit Tanaçan koşusunu Pan Amore kazandı


12 şubat 2014 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Ferit Tanaçan koşusunu Pan Amore isimli safkan jokeyi Özcan yıldırım ile kazanmayı başardı.

Yarışın favorilerinden biri olan Matador Yaşar'ın 30-40 boy geç çıkması,King River ve Leave Me Alone önce yüksek tempoda kaçması ile Pan Amore'nin işine yaradı.

Safkanda son metrelerdeki etkili sprinti ile koşuyu Mavi Kumsal'ın önünde kazanmayı başardı.Yarışın üçüncü King River,dördüncü ise Leave me Alone oldu

2200 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Pan Amore'un yarışı bitiriş derecesi 2.18.29 okurken ganyanı da 5.20 verdi.

Uzun süredir birincilik hasretine son veren safkan kadar yarışın ikincisi olan Mavi Kumsal'da dikkate değer bir performans sergiledi.

2014 Ferit Tanaçan koşusu

River Cat Banko İstanbul altılı tahmini 12 şubat

1.AYAK: 

Az farkla tabela dibinde tamamladığı son koşusuyla formunda gözle görülür gelişmeler olduğunu ispatlayan Fahika’nın yarış yaşamını devam ettirebilmesi için son 2 koşusunun kaldığını altını çizerek belirtmek isterim.

Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son yarışlarında sürekli kendisine tabela içerisinde şans bulan Burukkızı, süratli gidecek olan bu koşuda sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir.

Aprantisiyle uyum sorunu yaşadığını düşündüğüm son koşusunda beklenilenin çok altında koşan Tahire, değişen etkili pilotu ve 600/39 mükemmel dereceli işiyle tırnağının ucuna geldiğinin izlenimlerini veriyor.

Yüzde yüz kazanabileceği son sınavından binicisinin yanlış tercihleriyle yakın aralarla kendisine 4.lükte şans bulan Sonyağmur’un eli kulağında olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Gördüğü koşuları ardından açıklarını kapatan Merza ve dinçlik yarışlarını seven Altun Pınar ise fazlaca ihmale gelmezler. Sürpriz severler Korkut Şıvga’ya muhakkak bir çarpı atmalı.

2.AYAK: 

Yarış yaşamlarına bu koşu ile başlayacak tüm tayların ayaklarının düz basmasını dilerim.

Uzun süreden beridir eksiksiz bir hazırlık dönemi geçiren ve idmanlarında ortaya koyduğu derecelerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran River Cat, kendisini çok iyi tanıyan pilotu Mehmet Kaya idaresinde birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bu tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum. Yanına at yazmak isteyenler ise; Triple Double, Kaspar ve Erbab üçlüsünü değerlendirmeli.

3.AYAK: 

Ufak tefek problemleri giderilen ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı idmanlarında oldukça sıhhatli görünen Matador Yaşar, daha önce 5 kez mücadele verdiği ve kazanamasa da hiç tabeladan düşmediği pistte kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Son haftalarda oldukça güzel bir çıkış yakalayan Leave Me Alone ve diğer koşularının aksine bu sınavına çok ciddi işlerle gireceği gözlerden kaçmayan King River favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecektir. Bir yarışı diğerini tutmasa da Mavi Kumsal’ı sürpriz severler göz önünde bulundurabilirler.

4.AYAK: 

Kısa ara sonrası İzmir’de katıldığı 1900 metrelik kum koşusunda tatminkar bir 3.lük sergileyen sonrasında yine İzmir’de yaptığı hazırlıklarında yeşil ışık yakan Canyiğit’in Sentetik pistte sadece bir kez koştuğunu ve Demir Reis’in boyun farkıyla gerisinde başarılı bir 2.liğinin bulunduğunu belirtmek isterim.

Gelişen kondisyonu ve çok daha hazırlıklı gireceği sınavında ben bu safkandan parlak bir sonuç beklemekteyim.

Bursa’da katıldığı ilk iki koşusunu da kolay ve gösterişli kazanarak ilerisi için büyük umutlar vaad eden Baldar, kendisini özellikle tercihleyen klas jokeyi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Mesafe ayırt etmeksizin katıldığı son koşularında üstün bir performans sergileyen Demir Reis, muhafaza ettiği formuyla her an devreye girebilecek güçtedir.

Sık koşmasına rağmen form durumu üst düzeydeki Çelikpençe, hatalardan en iyi şekilde istifade edebilir.

5.AYAK: 

63 kilo ile katıldığı son 2000 metrelik kum koşusunda fotoya yakın iç kulvara kayarak yaptığı düzgün ataklarıyla tatminkar bir 3.lük sergileyen Feride Ana, son kez yaptığı 800/47.8 rekor dereceli galobuyla tırnağının ucuna geldiğini ispatladı.

Uygunlaşan kilosu ve bu kez pisti çok daha iyi tanıyacak olması sebebiyle Feride Ana, üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kendisine göre ters mesafeye ve ağır kilosuna rağmen son sınavında gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek 2.likte şans bulan Hamza Bin Davut, çok daha başarılı olabildiği bu tip mesafelerde birinciliğe ortak olabilir.

Hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu ölçü almadığım Babangida, dengi rakipler arasında ihmale gelmeyecek isimlerin başında geliyor.

Çalışmalarında ortaya koyduğu derecelerle göz kamaştıran Göçmenhan, lehine pist ve mesafede kötü gidişattı durdurabilir.

Gününde olduğu zaman etkili koşabilen Bardo ve açıklarını kapatan Green Hawk sürprize açık gördüğüm bu ayakta göz ardı edilmemeli. Büyük Amed, Ercihanhan ve Mucit ise sağlam kuponlara eklenebilir.

6.AYAK: 

Harputlu Gaggoş, Çilli Çocuk gibi kalite safkanların anne kardeşi olan, ilgilileri tarafından büyük bir titizlikle hazırlandığını gördüğüm Rapidisimu, aşırı pişkinliği ve düzgün eşkaliyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır.

Güçlü bir kan hattına sahip bulunan Rose Champ, GAZİ şampiyonu Inspector’ün tam kardeşi olan King Lachyn ve çok seri bir safkan olan Green Rock favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girebilecek diğer şanslı isimler olacaktır.

Bu ayağa fazla at yazmak isteyenler ise; Rüzgar Kanat ve Millionaire Man ikilisini değerlendirebilirler.

İstanbul Altılı tahminleri 12-02-2014 çarşamba

1.Ayak: 

Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve bu koşuya dereceli bir sprint yaparak hazırlanan TAHİRE benim favorim.

Şayet bu safkan beklenilen yarışını yapamaz ise, istikrarlı kısrak BURUKKIZI, yükselen form grafiği ile MERZA, yol bulmakta bir hayli zorlandığı son koşusunu dördüncü tamamlayan SONYAĞMUR, uyumlu aprantisi ile BOLKARKIZI, toparlanmaya başlayan FAHİKA ve bir müddet aradan sonra start aldığı koşusu ışıklı olan ÇİSİL sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak:

Bu koşu için yapmış olduğu 800 metrelik galobunda bir hayli ilgi çeken TARGET PRACTICE’e ilk şansı veriyorum.

Uzun süredir hazırlıklarını aksatmadan sürdüren ve yeterli pişkinliğe ulaşan KASPAR ile son derece iyi bir orijine sahip olan ve son galobunda adeta kanat takıp uçan RIVER CAT favorinin en ciddi rakipleridir.

3.Ayak: 

Son koşularında elde ettiği sonuçlar ile dikkat çeken LEAVE ME ALONE koruduğu formu ile ilk şansa sahip.

Her geçen günün lehine işlediğini düşündüğüm KING RIVER, son başarısız yarışlarının kötü izlerini silmek isteyecek olan şampiyon MATADOR YAŞAR ve kısa aranın ardından yarış koşup kondisyon açığını gideren PAN AMORE favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Start aldığı iki koşusunu da birincilikle tamamlamayı başarırken ne denli yetenekli bir isim olduğunu gözler önüne sermeyi başaran BALDAR, kolay kazandığı koşunun ardından düzenli idmanlarını sürdüren DEMİR REİS ve istikrarlı safkan TEK ZULUT ayırım yapılmadan beraberce altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.

5.Ayak: 

Beklenilenin altında performans sergilediği son iki koşusu gerçek gücünü yansıtmayan ve bu yarışa ciddi şekilde hazırlanan GÖÇMENHAN benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Inspector gibi şampiyon bir safkanın öz kardeşi olan KING LACHYN yeterli düzeydeki hazırlıkları ile birinciliğe bir hayli yakın görünüyor.

Mükemmel bir pedigriye sahip olan RAPIDISIMU ile etkili jokeyi ile start alan ROSE CHAMPS favoriye zor anlar yaşatabilirler.

İstanbul At yarışı tahminleri 12-02-2014


12 şubat 2014 tarihinde çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

2 tane PRIVATE TENDER koşusunun yanısıra FERİT TANAÇAN,ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN koşularının olduğu program oldukça zevkli mücadelelere sahne olacak gibi gözüküyor.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan Matador Yaşar isimli safkanı öneriyorum.

Uzun süredir ilgililerinin yoğun bir şekilde emek verdiği ve eski günlerine döndürmek için uğraştığı bu safkanın Halis Karataş ile yarışı kazanacağını düşünüyorum.

İdmanların oldukça iyi gözüken ve uygun grupta start alacak Matador Yaşar günün en şanslı ismi olarak gözüküyor.

günün istanbul kuponu;

1.ayak; 2,3
2.ayak; 1,2,4,5,6,15
3.ayak; 4
4.ayak; 1,2,6
5.ayak; 1,2,3,4,7
6.ayak; 2,5,6,16,10

kupon bedeli ; 45 TL

Bursa at yarışı tahminleri 12-02-2014 çarşamba


12 şubat 2014 tarihinde çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da başlarken,altılı ganyan saat 14:30 start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan GümbürGümbür isimli safkanı öneriyorum.

2013 yılını süper bir şekilde noktalayan ve 2014 yılına da çok iyi bir başlangıç yapan safkan uygun rakiplerini geçerek birincilik serisine devam edecektir.

Birçok yarış otoritesinin de banko olarak verdiği GümbürGümbür yıkılırsa altılı para yapar sürprizcilere de ufak bir hatırlatma yapalım.

Bu safkanı yıkmak isteyenlere idmanlarında iyi gözüken ve bir patlama yapmasını beklediğim Canberat isimli safkanı öneriyorum.

Günün Bursa kuponu;

1.ayak; 1,6
2.ayak; 1,2,3,9,7
3.ayak; 1,2,3
4.ayak; 1
5.ayak; 1,2,4,5,8,9
6.ayak; 3,6,9,1

kupon bedeli ; 36 TL

Adana at yarışı tahminleri 11-02-2014 salı


11 şubat 2014 tarihinde salı günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek olan yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında Ayas koşusunda start alacak olan GRAND EXPECTATIONS isimli safkanı öneriyorum.

Kendisini tanıyan jokeyi Ahmet Çelik ile daha önce rahat tempolarda geride bıraktığı rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak da altılı ganyanın beşinci ayağında yine Ahmet Çelik ile katılacak olan TORRENT isimli safkanı öneriyorum.

Altılı ganyanın ilk iki ayağı ve son ayağını sürprize açık kalabalık koşulardan oluşması nedeniyle bu iki ayağa fazla at yazmakta fayda var.

Günün Adana kuponu;

1.ayak; 3,2,4,9,10,13,8
2.ayak; 4,7,9,12,13,11,1
3.ayak; 1,3,6
4.ayak; 4
5.ayak; 1
6.ayak; 3,5,11,12,1,2

KUPON BEDELİ ; 44,10 tl

Kocaeli İzmit altılı ganyan tahminleri 11-02-2014


1.Ayak: Son yarışından dördüncü ayrılarak toparlanmaya başladığının sinyallerini veren IAN TAPP maidene veda etmeye yakın görünüyor.

Gücü oranında yarışlar koşan PAŞA GÖNLÜM ile ekürisi ile birlikte şans arayacak olan formda isim EL TALISMAN favoriye zor anlar yaşatabilirler.

2.Ayak: En az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte start alacak olan ŞAFAK HANIM birinciliğin en güçlü adayıdır.

Son üçüncülüğü bu grup için tatminkar olan GURBETKAYA ile bu yarış ile birlikte çıkışa geçmesini beklediğim SENBEN favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak: üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren ve etkili formunu da muhafaza etmeyi başaran CASH AKÇE ile kazandığı koşu ile moral bulan SOKOLLU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

4.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben ilk şansı dört ay aradan sonra koştuğu iki yarış ile kondisyon açığını tamamen gideren SEMADA YILDIZ’a veriyorum.

Bu safkanın beklenen performansını sergileyememesi durumunda, son derede istikrarlı sonuçlar elde eden SEVİMLİ, formunda gözle görülür bir yükselme olan KAĞIZMAN ve dikkat çekici son ikinciliği ile CANKURTARAN devreye girebilirler.

5.Ayak: Kocaeli pistinde tatminkar yarışlar koşup bu grup için iyi dereceler gerçekleştiren CHECKPOINTCHARLIE fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

İzmir, Bursa, Kocaeli arasında mekik dokumasına rağmen istikrarlı yarışlar koşan KRALBAY ve burada start aldığı ilk koşusu tatminkar olan ŞERZAN koşuda söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

6.Ayak: Tabelanın hemen dibinde tamamladığı koşusu ile artık geliyorum sinyalleri veren GENÇ PURPLE favorim.

Her geçen gün aşama kaydedip etkili sonuçlar almaya başlayan FLY WINGS ile start sorunu yaşamadığı taktirde müsait kilolu MAYA KISKA favorinin en ciddi rakipleridir.

Grubun iyi performanslı isimi olan COSMIC FEELINGS ile istikrarlı kısrak STAR OF STREET’de ihmale gelmezler.

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 11-02-2014 salı


11 şubat 2014 tarihinde salı günü izmit-Kocaeli kartepe hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da start alacak,altılı ganyan ise saat 14:30 da başlayacak.

Birbirinden zevkli koşuların olduğu programda günün ön plana çıkan safkanı altılı ganyanın ikinci ayağında eküri avantajı ile start alacak olan Aygök isimli safkanı öneriyorum.

Çok formda olsa da birincilik elde etmekte zorlanan Aygök kendisi gibi formda ekürisi ŞafakHanım ile fotoyu önde geçecektir.

günün bankosu eküriler...

Altılı ganyanın üçüncü ve dördüncü ayaklarının sürprize açık ve kora kor mücadelelerin yaşanacağı yarışlar olarak gördüğüm için H seçeneğini tercih ediyorum...

günün kocaeli kuponu;

1.ayak; 1,2,5
2.ayak; 1
3.ayak; H
4.ayak; H
5.ayak; 2,4,1
6.ayak; 3,5,6

kupon bedeli ; 48,60 TL  

Philadelphia Parx tahminleri 10-02-2014


10 Şubat 2014 tarihinde Pazartesi günü Amerika'nın Philadelphia Parx Hipodromu’nda yapılacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 19:25 de start alırken,altılı ganyan saat 19:52 de başlayacak.

amerika tahminleri;

1.AYAK: Sadece bir yarış kazanabilmiş dişi safkanların kısa mesafeli koşusunda, son koşusundaki 5.liği ile bir önceki başarısız yarışının izlerini silen ve Parx pistinin grup içerisindeki en başarılı isimlerinden olan WICKED LADY ilk atım.

Aynı koşunun 3.sü olan ARTFUL PERSUASION önde temposunu bulabilirse ciddi rakibi olacaktır.

İstikrarlı koşularıyla dikkat çeken UNDERAGE, son koşusu ölçü olmayan PLATINUM CHARM, son iki koşusuyla çıkışa geçen BLONDE ON BLONDE ve son 3.lüğü ile BLACK LAGOON koşunun diğer şanslı isimleridir.

2.AYAK: Bugüne kadar sadece bir kez kazanabilmiş safkanlara ait satış özellikli bu koşuda rakiplerinden daha farklı gözüken FRENEMY, SABA’ S BOY, KID BLAST ve LAWYER DAVE arasında birincilik mücadelesi olmasını bekliyorum.

3.AYAK: Programın sürprize en müsait koşularından biri. Mümkün olduğunca fazla at yazmamız gereken bu koşuyu imkanı olan yarışseverler hepsi diyerek geçsin.

Kapatamayacak olanlara ise yorum ve ayrım yapmadan APOLLO BEACH, HAZELNUT EXPRESSO, RESTRICTED LIST, RING IT UP ve HARDLY SPOKEN’ ı yazmalarını öneririm.

4.AYAK: Dişi safkanların maiden mücadelesinde, daha ciddi rakipler yanında koşmuş olduğu ilk yarışındaki 7.liği bu grup için hayli tatminkar olan KNOCKOUT BEAUTY son yarışında koşuya çok iyi başlayıp kolay tempoda götürmesine rağmen jokeyinin bir anda yarışı bırakmasından dolayı hiç üzülmeden sonuncu olmuştu.

Muhtemelen o gün için koşu içerisinde ufak bir sorun yaşayan kısrağın son yarışını ölçü almıyor ve çoğu vasat rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK: Son startında çıktığı gibi uzak farkla kazanmasına rağmen dopingli koştuğu için diskalifiye edilen SHOW ME THE WAY bu grupta ayrışın yine en şanslı ismi.

Taylık döneminde oldukça başarılı olmasına rağmen geçen zaman içinde sınıfını düşüren BIG BLUE NATION her şeye rağmen grubun kalite ismi ve kesinlikle şans verilmelidir.

Parx pistinde sürekli iyi koşular yapan CHEDDAR CHUB, kısa mesafede öndeki rakiplerini kaçırmazsa DRAXHALL WOODS ve kondisyon yönünden grubun en hazır atı durumundaki SHERWOOD DRIVE koşunun diğer şanslı isimleridir.

6.AYAK: Program üzerindeki en iyi atları izleyeceğimiz günün son mücadelesinde, son yarışını kolay kazanan TOWN OF TOWNS bir kez daha en şanslı isim.

CALL FIRST grubun en iyi isimlerinden biri ve Parx pistinde sadece bir kez kötü koşmuş. Uygun rakipler yanında favorinin ciddi rakibidir. Numarayı almakta gecikmezse çıktığı gibi bitirebileceğini düşündüğüm NEBIKON ile birlikte BLAME THE JOCKEY ve MIAMI MAKO ekürileriyle birlikte değerlendirilmeli

Bu programın yer aldığı bültenlerde puanların ortalamaları alınıp yayınlanan erken bahis oranları belli oldu.

Amerika Philadelphia Parx Erken Bahis Oranları;
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.Koşu361-8
2.Koşu79-18-5
3.Koşu(1.ayak)653
4.Koşu29-87-4
5.Koşu93-81-7
6.Koşu847-1
7.Koşu31-82-4-9

Şanlıurfa At yarışı tahminleri 10-02-2014


10 şubat 2014 tarihinde pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:15 de start alırken,altılı ganyanda 14:15 de başlayacak.

Kalabalık yarış programında ön plana çıkan safkan altılı ganyanın dördüncü ayağında mücadele edecek olan 1 numaralı Abjar Academy isimli safkanı öneriyorum.

ŞANLIURFA THK koşusunda Müslüm Çelik ile bu safkanın günün bankosu olarak öneriyorum.

Günün Şanlıurfa Kuponu;

1.ayak; 2,3
2.ayak; 1,2,3,4
3.ayak; 1,2,8,4
4.ayak; 1
5.ayak; 5,6,10,11,1,2
6.ayak; 6,7,10,17,15,1,2

KUPON BEDELİ ; 40,32 tl

Adana altılı ganyan tahminleri 9 şubat pazar

1.Ayak: Başarılı ilk startı ardından bir süre geri alınan, ancak bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında formda görünen BERATEREN'in uygun rakipler yanında kazanması normal sonuç olacaktır.

İlk startı olumlu olan ve artan tecrübesi ile bu kez daha farklı koşabilecek BIN FIRE en ciddi rakibidir. Düzelen KING JENYA daha sonra yazılmalı, PARTNER SCORE sürprizde değerlendirilmeli.

2.Ayak: Uygun rakipler yanında koşuyu lehine çevireceğini düşündüğüm BLUE FIRE'ı günün bankosu olarak altılı ganyan kuponlarınıza banko yazmanızı önereceğim.

3.Ayak: Her geçen gün formunu geliştirdiğini gözlemlediğim CIGO ve formda bir sezon geçiren istikrarlı safkan JUNIOR PIANIST arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi kazanan ismi belirleyecektir.

4.Ayak: Formda Koşan Güzel'e kaybettiği yarış sonrası formunu muhafaza eden ÖZMUTLU, öncelikle kuponlara yazmanızı önereceğim isimdir.

Önlerde temposunu fazla rahatsız eden olmadığı takdirde özlediği birinciliğe ulaşabileceğini düşündüğüm IŞIL ILGAZ en ciddi rakibi olacaktır.

Beklenenin altında yarışlar çıkaran TUMBUL ANZELHA bu kez etkili koşabilir, gözden uzak tutulmamalı.

5.Ayak: Kısa bir süre dinlendirildikten sonra koştuğu son startında ekürisine kaybeden EUROWINGS, normal şartlarda kazanması gereken isimdir.

Grubun en tecrübeli ismi KEREMİN ATI ile birlikte kuponlara öncelikle bu 2 safkanı yazmanızı önereceğim.

PARK CEYHAN ve iyi bir kan hattına sahip olmasına rağmen startta problem yaratan RAYA daha sonra kuponlara ilave edilmeliler. BLACKOUT ve BAHÇEŞEHİRLİ geniş kuponlara ilave edilebilirler.

6.Ayak: Son yarışlarında beklenenin altında performans sergileyen IMPRESSING'i öncelikle kuponlara yazmanızı önereceğim.

Zaman zaman etkili yarışlar çıkaran ROSE DAILY uygun grupta kuponların olmazsa olmazı. MISS WILLISTON, SWEET SIXTEEN ve ANAEL daha sonra yazılmalılar. RESUS, CHANKARA ve ROE DEER sürprizde değerlendirilmeliler.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk