Son Eklenenler

2014 Kordon koşusu Gelibolu Efsanesi


24 ocak 2014 İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenen Kordon koşusunu Gelibolu isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

9 yaşında olmasına rağmen önemli koşuları arka arkaya kazanmayı başaran Gelibolu yarış kariyeri devam eden en çok kazanan safkanlar arasındaki yerini korudu.

Bu önemli koşuyu Sonalp ikinci,Hızlıtuğra üçüncü,Şahpazlı ise koşuyu dördüncü olarak tamamladı.

Son metreleri nefeleri kesen kordon koşusunu kazanan Gelibolu'nun ganyanı 1.05 verirken,yarışı 1.51.04 derece ile bitirdi.

Kordon koşusu

Demirdöven geçilmez kocaeli tahminleri


İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromunda düzenlenecek 7 koşulu yarış programında günün bankosu Altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Demirdöven.

Safkan 2013 yılı yaz döneminde katıldığı yarışlarda üst düzey safkanlarla rekabete girdikten sonra kış sezonunda nispeten zayıf rakiplerle mücadele ediyor.

bu da Demirdöven isimli safkana arka arkaya birincilikle getirdi bu 25 ocak 2014 cumartesi günü de birincilik serisine devam edeceğini düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

Bu safkan dışında altılı ganyanın üçüncü ayağında da son koşusunu güzel bir performanslar kazanan Kadbey'in de yüksek şansa sahip olduğu kanaatindeyim.

günün kuponu;


1.ayak; H
2.ayak; H
3.ayak; 1
4.ayak; 5
5.ayak; 1,2,3,4
6.ayak; 4,10,11,13,5

kupon bedeli ; 48 TL

Turkish Attack rakiplerini avlar-adana tahminleri


25 ocak 2014 cumartesi günü Adana yeşiloba hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 17:00 da başlarken,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın son ayağında start alacak olan Turkish Attack isimli safkanı öneriyorum.

Safkan bir dönem çok etkili yarışlar gösterdikten sonra büyük bir düşüşe geçip çok kötü yarışlar koşmuştu.

Yüksek tempolu geçeceğini düşündüğüm bu koşuda bu safkanın sonlarda bütün rakiplerine hakim olacağını ve fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Ayrıca altılı ganyanın üçüncü ayağında 2 numaralı Sunny Child'in çok ama çok etkili bir yarış koşacağını düşünüyorum ihmale etmeyin.

Günün tahmini;

1.ayak; 1,3,5,6
2.ayak; 4,5,6,1,10
3.ayak; 1,2,3,4
4.ayak; 3,4
5.ayak; 4,5,6,10,1
6.ayak; 10

kupon bedeli ; 40 TL

İzmir altılı yorumları-Arashan Geçilmez 24 ocak

arashan geçilmez
1.Ayak: 

Birbirlerine yakın güçteki safkanların bir araya geldiği günün ilk ayağında EKİN BURCU, GRAND ALP, BAY DRAGON ve DEMİRAĞA arasında ayırım yapamıyorum.

Bence bu dört safkanı kuponlarda birlikte bulundurmakta büyük fayda var.

 2.Ayak: 

Usta jokeyi ile koştuğu son iki yarışında üçüncülükler elde eden ARASHAN bana göre artık kazanacak duruma geldi. Ben günün bankosu olarak bu safkanın tek yazılmasını öneriyorum.

3.Ayak: 

Grubun en istikrarlı safkanı olan ORKUNBEY, son haftaların formda aprantisi ile rakiplerinden bir adım önde görünüyor.

Kazandığı yarıştaki formunu aynen muhafaza eden UÇAN MARTI ve son yarışında kıpırdayan DÖNMEZBEY bu safkanın en ufak bir hatasını affetmeyecek isimlerdir.

4.Ayak: 

Kantarmasını çok iyi tanıyan binicisi ile start alacak olan GÜLENGÜL, 55 kiloluk son derece uygun sıkleti ile koşunun en şanslı ismidir.

Yakaladığı güzel form sayesinde üst üste istikrarlı yarışlar çıkartan SPRING RAIN ve bu tip mesafelerde devamlı iyi yerlerde bitiren LADY TIFFANY favorinin bu koşudaki en yakın rakipleridir.

5.Ayak:

Şampiyon binicisi ile bir araya gelen yaşlı kurt GELİBOLU, son yarışında ufak tefek faullere maruz kalkan SONALP, mükemmel bir form yakalayan ŞAHPAZLI ve muazzam bir çıkış yakalayan KORALAY kuponlarda birlikte değerlendirilmesi gereken safkanlardır.

6.Ayak: 

Son ayak günün en zor yarışı;


LAST EXIT’in bu yarışı da kazanması en normal sonuç olur ama 61 kilo olması nedeniyle yanına mutlaka SABO BEY, GOLDEN WEAPON ve GOLDEN CHANCE başta olmak üzere HERE TO WIN, MONTPLAY ve ilk kez Kulaklık ile koşacak olan VICTORY GOLD’un da bulundurulmasında fayda var.

Bursa altılı tahminleri 24 ocak 2014


1.Ayak: İzmit’te kazandığı yarışın ardından Bursa’da starttan geç çıktığı yarışta başarılı olamayan ŞAH ŞEHRİYAR, bana göre kazanmaya en yakın isimdir.

Grubun iyi performanslı safkanlarından BAŞOĞUL ve kazandığı yarışın ardından iyi durumunu koruyan ALARAP’ın bu safkana sıkı rakip olmalarını beklediğim yarışta, diğer atların neredeyse tamamının sürpriz şansı olduğunu da unutmamak gerekir.

2.Ayak: Sürekli iyi yarışlar koşmasına rağmen şu ana kadar bir türlü kazanmayı başaramayan PRENSES NAZ bu defa birinciliğe hayli yakın görünüyor.

Yabancı orijinli bir tay olup bana göre henüz kendisinden beklenen derecede parlak bir performans sergileyemeyen CORNER CREEK’den bugün etkili bir yarış bekliyorum.

Bir yarış gören ZAPPA bu defa çok iyi koşabilir. Grubun tecrübeli taylarından BAYRAMOĞLU da ihmale gelmez.

3.Ayak: Üstü üste koştuğu başarılı yarışların ardından 50 kilo ile start alacağı bu koşuya ağırlığını koymasını beklediğim ADIMNUR favorim.

Bu yarışta en az kendisi kadar iyi duruma olan ekürisi GURBETKAYA ile birlikte piste çıkacak olan FATMASULTAN’ı bu koşuda ADIMNUR’a en yakın rakip olarak görüyorum.

NURCA’ya ise bu atlardan sonra sürprizde şans tanınmalı.

4.Ayak: Bu yarışta Dİlbağı ile start alacak olan DAĞLAREFESİ, geliştirdiği formu ile ilk şans verdiğim isim.

Yarış hayatının ilk startını kazanan BALDAR ve bu grupta her zaman üst sıraları zorlayabilecek kapasitede bir isim olan KİKKULİ bu safkanın en yakın rakipleridir.

UÇARER ve DESTAN YAZAN geniş kuponlarda değerlendirilebilir.

5.Ayak: Yakaladığı güzel form sayesinde birbirinden başarılı yarışlara imza atan GRADE BOY’u, yatkın olduğu pist ve mesafede günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Ekonomik kuponlar bu safkanı tek yazabilirler.

6.Ayak: Zor bir yarış olmakla birlikte STAR OF STREET, RAIL BIRD, NORTHERN WARRIOR ve DERYACANKIZI öncelikle şans verdiğim safkanlar.

NİLSU, REASONS FOR LOVE, TEXASLI BEGÜM, SILVER PLANE, İPEK AY ve OHIOGOZAIMAS daha sonraki şanslılar.

Bursa at yarışı tahminleri 24 ocak 2014


24 ocak 2014 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki koşular 13:30 da başlerken,altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında mücadele edecek olan 3 numaralı Baldar isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan yarış kariyerinin ilk koşusunu startta 7-8 boy geç çıkmasına rağmen kazanarak kalitesini gözler önüne sermişti.

Bu koşudaki rakipleri biraz daha sert olsa da bu safkanın artan yarış kondüsyonu ile birincilik serisine başlayacağını düşünüyorum.

günün kuponu;

1.ayak; 2,3,5
2.ayak; 1,2,9
3.ayak; 1,5,6,7
4.ayak; 3
5.ayak; 1,5,6
6.ayak; 5,10,1,4,7

kupon bedeli ; 21,60 TL

İzmir at yarışı tahminleri 24 ocak 2014


24 ocak 2014 cuma günü izmir şirinyer hipodromundaki yarış programı 8 koşudan oluşmaktadır.

Yarış programındaki koşular saat 17:00 da başlayacak,altılı ganyan ise 18:00 da başlayacak.

Programın bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında yarışacak olan Kastal isimli safkanı öneriyorum.

bu safkanın son yarışındaki performansını dikkate almadığımı ve Gökhan Kocakaya ile çok yüksek bir performans gösterip Kordon koşusunu kazanacağını düşünüyorum

günün kupon;

1.ayak; 4,5,9
2.ayak; H
3.ayak; 5,6
4.ayak; 5,6,1,2
5.ayak; 4
6.ayak; 1,2,3,7,8

İzmir at yarışı tahminleri 23 ocak 2014


23 ocak 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında start alacak olan 2 numaralı Till I Collapse isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan yatkın olduğu pist ve mesafede uygun rakiplerini geride bırakıp birinciliğe uzanacaktır diye düşünüyorum.

günün sürprizi olarak altılı ganyanın son ayağında mücadele edecek olan 12 numaralı Lady Nebiye isimli safkanı öneriyorum.

Yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmayan safkanın artan yarış tecrübesi ile sürpriz şansı yakalayabilir DİKKAT...

at yarışı tahmini

1.ayak; 5
2.ayak; 2
3.ayak; H
4.ayak; H
5.ayak; 6,10,11,5
6.ayak; 6,10,4,5,12

kupon bedeli ; 25 TL

23 ocak 2014 Şanlıurfa at yarışı tahmini


23 ocak 2014 perşembe günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek olan yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki koşular 12:45 de start alacak,altılı ganyan ise saar 13:45 de başlayacak.

Tahmini zor yarış programında günün bankosu olarak önereceğim isim altılı ganyanın son ayağında koşacak olan 8 numaralı Kandemirkır isimli safkan.

Bu safkan idmanlarındaki durumu yarışa yansıtırsa kantarmasını tanıyan jokeyi ile birinciliğe ulaşacaktır diye düşünüyorum.

at yarışı tahmini

1.ayak; 3,4,5
2.ayak; 13,2,3
3.ayak; 2,10,11
4.ayak; 1,2,3
5.ayak; H
6.ayak; 8

kupon bedeli ; 24,30 TL

Bursa at yarışı tahmini 22 ocak 2014


1.Ayak: Bu yarışta ilk kez DİLBAĞI ile start alacak olan WOW SO FAST ile grubun iyi performanslı safkanı AMARILLO arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, form durumlarını beğendiğim SIGNORINA ve MY FATHERS DREAM de katılmaya çalışacaklardır.

2.Ayak: Bursa’da 1400 ve 1200 metrelerde koştuğu son üç yarışından da ikincilik çıkartan ATLIDERELİ artık kazanacak duruma geldi.

Son iki yarışında beraber start aldığı aprantisi ile piste çıkacak olan safkan bana göre koşunun en şanslı ismidir.

Babasancak gibi G1 galibi bir safkanın anne kardeşi olup yarış hayatında 23 birincilik bulunan ünlü kısrak Seray’ın kızı olan SERAY KIZI, fazla sıkıştırılmadan koştuğu ilk yarışında birinciden 2 saniye geride altıncı olurken iyi bir kumaş olduğunu gösterdi.

Bir yarış görüp kondisyon açığını gideren safkanın bugün çok farklı koşmasını bekliyorum.

İdmanlarında kıpırdamaya başlayan HEREKE, bugün ilk defa Dilbağı takacak olan ve bu aksesuarla yapmış olduğu 800 metrelik galobunda çok iyi bir derece gerçekleştiren ROMALI, son üçüncülüğü ile dikkat çeken CEZVE ve grubun tecrübeli safkanlarından GİZEMLİ GÜZEL koşuda şanslı olabileceğini düşündüğüm diğer isimlerdir.

3.Ayak: Gününde olduğu zaman her grupta başa güreşebilecek kapasitede bir isim olan ALMAATA uygun rakipler yanında ilk şansa sahiptir.

Kısa süreli dinlendirilen KORBATUR dinçlikle bu safkanın en yakın rakibi olur. DENİZERİ ve AKGİRAY korumayı başardıkları form durumları ile bu ikiliden sonra düşünülmelidir. 

4.Ayak: Bursa’da çim ve kum pistlerde start aldığı son yarışlarında 1-3-1-2-1-2 gibi çok başarılı dereceler gerçekleştiren GREY CORAL, kantarmasını sevdiği etkili binicisi ile bana göre koşunun ve günün en sağlam bankosudur.

5.Ayak: Başarılı son ikinciliği ile müsait yarış kolladığını gösteren CANBERAT ve inişli-çıkışlı bir yarış grafiği çizmesine rağmen son yarışında tatminkar bir performans sergileyip formda jokeyi ile bu yarışta katılacak olan CERRAH arasında bir mücadele olmasını bekliyorum.

Bu ikili bu ayak için yeterli olabilir.

6.Ayak: Çok atın birincilik şansı bulunuyor. SUPER PIT’in aynı pist ve mesafedeki son yarışını çok beğendim.

Uygun sıkleti ve koruduğu formu ile bu safkanın kazanmasını bekliyorum.

Yarış hazırlıklarında çok iyi göründüğü söylenen CEBELTAY’dan her an ters bir yarış gelebilir.

JAW BREAKER koşunun tartışmasız en şanslı isimlerinden. SOUND OF STORM, FIRE PIECE, CRATOS, TIGHT MAN ve MARKMOST da geniş kuponlarda ihmal edilmemelidir.

İstanbul altılı tahminleri 22 ocak 2014 çarşamba

1.AYAK: 

Oldukça kolay kazandığı son 1200 metrelik çim koşusu ardından bir süre dinlendirilmesine rağmen tekrar hız verdiği idmanlarında her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını gözlemlediğim El Azra’nın KV-6 koşuda 2.liği ve G2 yarışta yakın aralarla 5.liğinin bulunduğunu altını çizerek belirtmek isterim.

Problemlerinden kurtulan ve bu rakiplerle baş edebilecek yetenekte olduğuna inandığım bu safkanın üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo kuran, yarışın tüm yükünü çekse de son metrelere yakın dışından diri gelen Beyaz Bulut’un ataklarına her metrede karşılık verse de rakibine tam aynada boyun eğerek burun farkıyla 2. tamamlarken elde ettiği 1.11.63’lük mükemmel derecesiyle bu grupta oldukça ön plana çıkan Brave Son, sonrasında yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle müthiş formundan hiç bir şey kaybetmediğini gözler önüne sermekte olup üstün süratiyle favorinin en yakın takipçisi olacaktır.

Bir süre aradan sonra katıldığı ilk koşusunda beklenilenin çok altında koşmasına rağmen klas jokeyi Halis Karataş’ın 2.kez tercih ettiği Lambourn, bu kez giderdiği açıklarıyla farklı bir sonuç sergileyebilir.

2.AYAK:

Kısa aranın ardından üzerine fazla gidilmeden bir yarış gösterilen ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı çalışmalarında göz okşayan şampiyon Astrakhan’ın tam kardeşi Asteria’nın bu kez ilk kez takılacak olan dilbağının da yardımı ile orijinin hakkını vermesini bekliyorum.

Son kez katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda yarışın ağır favorisi olan My Secret’e fedai koşan ve önde tüm yükü omuzlarında taşımasına rağmen gayet başarılı bir 3.lük elde eden Belle Cosa, etkili olduğu pist ve mesafede önde istediği avansı alması halinde şeytanın bacağını kıracaktır.

Kendisine kısa gelecek mesafeye rağmen daha önce çok daha güçlü rakipler arasında mücadele vererek adından bahsettirmeyi başaran Esquela, grubun uygunluğu ile her an devreye girebilir.

Mücadele verdiği son koşularında her ne kadar bir varlık gösteremese de yaptığı hazırlıklarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çikitay, hazırlıkları kadar koşarsa günün tatlı sürprizini gerçekleştirebilir.

Formunda az da olsa gelişmeler olan Colombiana ve süratli isimlerin bir araya gelmesi lehine Mythogenic değerlendirmeyi alınması gereken diğer safkanlar.

3.AYAK:

İlk çim yarışında tatminkar bir 4.lük sergileyen ve sonrasında katıldığı 1500 metrelik kum koşusunda son 400’de dışında bulunan Lord Who gibi oldukça kalite bir safkanla fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda 1.31.92’lik derecesiyle rakibinin yarım boyla gerisinde 2.likle ayrılan G1 Dişi Tay Deneme koşusu galibi Mihrimahal’ın anne kardeşi Kara İnci, gayet sıhhatli görünen hazırlıkları ve koştukça daha iyi gruplarda bile söz sahibi olacağına inandığım bu tayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

Bahis ve ikili oynamak isteyenler ise; Midnight Express, Big Cat ve El Mirador üçlüsünü göz önünde bulundurabilirler.

4.AYAK: 

Yine bu rakipler arasındaki son 2100 metrelik kum koşusunda son viraja 5.durumda giren ve düzlükten 100’e kadar bir türlü aralardan çıkamayarak kendisine düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamadığından dolayı beklenilenin çok altında koştuğuna inandığım King River, idmanlarından çok farklı koşan bir safkan olması ve değişen formda pilotu ile üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Aradan sonra fazla zorlanmadan kazandığı son yarışında buradaki birçok rakibini geride bırakma başarısı gösteren Leave Me Alone, etkili koşularına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip bulunan Sanzatu, üst düzey moralle gireceği bu sınavında da söz sahibi olabilir.

Muhteşem bir yaz sezonu geçiren ve pist ayırt etmeyen Mister Baron, makinede fazla oyalanmadığı takdirde sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşabilecek güçtedir.

Yeni yeni kendine bulmaya başlayan Mavi Kumsal, kantarmasını iyi okuyan jokeyi idaresinde fazlaca ihmale gelmez.

5.AYAK: 

Mücadele verdiği son koşusunda Behramkale gibi bu sezon adından sıkça bahsedileceğini düşündüğüm safkanla fotoya kadar verdiği kıran kırana mücadele sonucunda gayet başarılı bir 2.lik sergileyen Karabekmez ve bir türlü kazanamasa da iştirak ettiği son koşularında üstün bir performans sergileyen Nogay Tuğ arasında fotoya kadar oldukça sıkı bir çekişme bizleri bekliyor. En az hata yapan kazananı belirleyecektir.

6.AYAK: 

Son kez katıldığı 1300 metrelik kum koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren ve son 300’de 9.durumda iken bariyer dibine kayarak yaptığı güçlü ataklarıyla 1.27.28 biten koşudan 1.27.83’lük derecesiyle yakın aralarla kendisine tabela dibinde şans yaratan Sonyağmur’un eli kulağında olduğunu söyleyebilirim. h

Aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde bu safkan büyük şansa sahip olacaktır. Zor kazanan bir kısrak olsa da kolay kolay tabeladan düşmeyen Burukkızı, kısa sprintini sonlara saklaması halinde ekibinin yüzünü güldürebilir.

Göze hoş gelen bir dereceyle kazandığı son koşusundaki formunu devam ettirdiğini yapmış olduğu hazırlıklarıyla kanıtlayan Tek Zulut, kendinden yaşça büyük rakipleriyle ilk kez kapışacak olmasına rağmen kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

Sert gruptaki son 5.liği ile artık beğenimi kazanan ve ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Gözübüyük, inatçı karakteriyle bir solukta bitirmeye çalışacaktır.

Eküri destekli Sarıefe, bu haftaki hazırlıkları olumlu Biçer, dinçlik yarışlarını seven Okinawa ve müsait kilosuyla Mercanlı sağlam kuponlar için düşünülmeli.

İstanbul altılı yorumlari Spy X 22 ocak çarşamba


1.ayak;

Çim pistte son yarışını kazanırken çok iyi gözüken 1 numaralı El Azra kum pistede bu durumunu yansıtırsa yarışı kazanabilir.

Ancak riske girmemek adına Halis Karataş'lı 2 numaralı Lambourn ve büyük bir patlama yapacağını beklediğim ısrarla kuponlarıma yazdığım 6 numaralı Mc Gill ihmal edilmemeli.

3 numaralı Brave Son idmanlarında çok iyi durumda yarışa yansıtırsa iddialı olacaktır dikkat.

2.ayak;

ağır kilosuna rağmen mesafenin kısa olması nedeniyle 2 numaralı Colombiana favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri yarış kazanamasa da ismini tabelaya bir şekilde yazdıran 7 numaralı Bella Cosa ve formunu geliştiren 4 numaralı Hamza Bin Davut olacaktır.

Yarışın sürprizini 12 numaralı Luxstar'dan bekliyorum.

3.ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının maiden mücadelesinde 2 numaralı Big Cat,3 numaralı Duty Striker,6 numaralı Kara İnci ve 8 numaralı Munzur şans verdiğim safkanlar.

4.ayak;

3 numaralı Mister Baron ve 4 numaralı Sanzatu arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

5.ayak;

Arka arkaya üç ikincilik elde eden 7 numaralı Nogay Tuğ bu koşuyu usta jokeyi ile kazanıp maiden dan çıkacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

6.ayak;

Büyük bir aşama kaydeden ve arka arkaya 3 birincilik elde eden 4 numaralı Tek Zulut birçokları gibi benimde favorim.

Ancak 1 numaralı Gözbüyük ve 10 numaralı Burukızı tehlikeli safkanlar bütçenize göre işaretleyin.

koşunun bombasını eküri avantajı ile 17 numaralı Sonyağmur'dan bekliyorum aman dikkat.

Bursa at yarışı tahminleri 22 ocak 2014


22 ocak 2014 çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular 13:00 da start alırken,altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında mücadele edecek olan 1 numaralı Almaata isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunu ölçü almadığım bu safkanın uygun rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum.

at yarışı tahmini

1.ayak; 3,5,1
2.ayak; 1,2,3,4
3.ayak; 1
4.ayak; 1,2,4
5.ayak; 1,2,3,4,10
6.ayak; 1,2,3,10

kupon bedeli ; 36 TL

İstanbul at yarışı tahmini 22 ocak 2014


22 ocak 2014 çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipordomunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:00 da start alacak altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşacak olan Mister Baron isimli safkanı öneriyorum.

Sevdiği pist ve mesafede sonlarda etkili gelecek bu safkan kendisini tanıyan jokeyi ile zor programda yarışseverlerin limanı olacaktır.

günün altılı ganyan kuponu;

1.ayak; 1,6,2
2.ayak; 4,7,15,1
3.ayak; 1,2,3,6
4.ayak; 3
5.ayak; 7,8,12,13
6.ayak; 3,11,6,10

kupon bedeli ;38,40

Adana altılı ganyan tahminleri 21 ocak 2014


1.Ayak: Son ikinciliği ile kazanacak duruma geldiğini gösteren HİLVANLI ZEYNO, grubun iyi performanslı safkanı ABAKAY, bu tip gruplarda başarılı dereceler gerçekleştiren GÖNÜLVEREN ve kazandığı yarış sonrası formunu koruyan KOŞAN GÜZEL kuponlara mutlaka yazılacak. VOKAL, ÖZÜM ÜLKÜ ve AHUSENKIZ daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak: Başarısız son yarışını değerlendirmeye almazsak bana göre BURSIBUR’un bu grubu geçmesi normal sonuç olur. Sabah idmanlarında denk geldiğim KEMPES süper durumda.

CAPTAIN PARIS’de kıpırdanmalar var. IMPRESSING ve LAÇİN BABA da ihmale gelmeyecek safkanlar.

3.Ayak: Bana göre henüz tam manasıyla hazır olmasa da, kalitesi ve usta binicisi ile JACK BLAKE iyi bir yarış çıkartacaktır. KEREMİN ATI grubun en formda isimlerinden.

MURMUSLENT starttan iyi çıkış yaparsa koşuya ağırlığını koyabilir. AHFAT’a artan kondisyonu ile sürprizde şans tanıyorum.

4.Ayak: Günün sonucu merakla beklenen yarışlarından biri olan bu koşuda TURABİ, BALBEY, ÖZKURUŞ ve SARAYCAN arasında bana göre büyük farklar yok.

Hatta ATAKAN ATEŞİ bile yazılıp, bu ayağında kapatılmasında fayda görüyorum.

5.Ayak: Bana göre yarışın 3 atının dışına çıkması büyük sürpriz olur. Bu safkanlar; DANSING RIVER, DARK MAGIC ve BLACK MODEL…Ben bu üç tayla bu ayağın geçilebileceğini düşünüyorum.

6.Ayak: 1400 Metre kum pistte start aldığı son yarışında bu grup için hayli tatminkar bir ikincilik elde eden GÜVENER, koruduğu formu ve jokey olmaya birkaç yarışı kalan formda aprantisi ile bana göre günün en sağlam bankosudur.

Adana altılı yorumları 21 ocak 2014

1.Ayak: 

Aralarında büyük güç farkları olmayan ve birbirlerine her zaman üstünlük sağlayabilecek kapasiteye sahip olan safkanların bir araya geldiği günün ilk ayağında, ABAKAY, GÖNÜLVEREN ve KOŞANGÜZEL diğer safkanlara oranla bir adım da olsa önde gördüğüm isimler.

ASİL DESA, HİLVANLI ZEYNO, VOKAL ve AHUSENKIZ’ın her an etkili bir yarış çıkartabilecek safkanlar olarak mümkün mertebe kuponlarda yer alması gerektiğini düşünüyorum

2.Ayak: 

Adana’da günün en zor yarışı olarak gördüğüm bu ayağa da çok dikkat edin ve yazabildiğiniz kadar at yazın.

İdman pistindeki çalışmalarında çok formda gördüğüm KEMPES benim bu koşudaki favorim.

Beşinci olduğu son yarışında kıpırdayan IMPRESSING en az KEMPES kadar iyi koşmasını beklediğim bir başka safkan. LAÇİN BABA, RAIN OF THE SUN, CAPTAIN PARIS, BURSIBUR, DEUX EX MACHINE, WAGNER ve TARGET LIFE’dan birisinin yarışı kazanacak olması da beni fazla şaşırtmaz.

Dediğim gibi bu ayak çok tehlikeli ve çok at yazılmalı…

3.Ayak: 

Yaşadığı sorunlar nedeniyle bugüne dek sadece bir kez start alabilmiş olmasına rağmen, sabah çalışmalarındaki her haliyle çok iyi bir at olduğunu gösteren JACK BLAKE’in, hız verdiği çalışmaları ve usta binicisi ile kazanmasını bekliyorum.

Ekonomik kuponlara günün bankosu olarak önerebileceğim bu safkanın en yakın rakibi, İstanbul’dan geldikten sonra sürdürdüğü düzenli çalışmalarında devamlı aşama içerisinde gördüğüm SEAWIND olacaktır.

Bir yarış gören AHFAT hızla toparlanıyor. MURMUSLENT’e bu yarış dahil çok dikkat edin, her an fotoyu önde geçebilir. EUROWINGS de idmanda gözüme hoş gelen safkanlardan…

4.Ayak: 

Ben yarıştaki esas mücadelenin TURABİ ve BALBEY arasında geçeceğini düşünüyorum. Her ikisi de son derece formda olan safkanlardan gününde olan bence fotoyu önde geçer…

5.Ayak:

Kalite ve performans olarak rakiplerinden farklı görünen DANSING RIVER ve DARK MAGIC, ayırım yapılmaksızın kuponlarda bulundurulması gereken safkanlar.

Son düzlüğü çok iyi koşabilen DANSING RIVER ve malum kalitesinin yanı sıra Halis Karataş’ın ısrarla bindiği DARK MAGIC mücadelesinden bakalım hangi safkan galip çıkacak…

6.Ayak:

Altılı Ganyanın kapanış ayağında sizlere öncelikle üç, daha sonra ise bir üç safkan daha önermek istiyorum.

Sizlere önermek istediğim ilk üç safkan; GÜVENER, PATRONKAYA ve TEKİNEFE…

Bu üç safkandan hemen sonra kuponlarınıza yazmanızı tavsiye edeceğim diğer üç isim ise; ZENGİN ADAM, BORDALI ve UMURALP

İzmir’den sonra Diyarbakır’a geçen ve sonrasında Adana’ya getirilen UMURALP’i özellikle yakın takibe alın

İzmit Kocaeli altılı tahminleri 21 ocak 2014


1.Ayak: Bir müddet aranın ardından İzmir pistinde start aldığı koşusunu ikinci tamamlayan POMPACI NİHAT gelişen form ve kondisyonu ile maiden'e veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı safkanı FOREVER ATTACK ile ikinci olduğu son koşusunda bir hayli dikkat çeken LEO favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Kocaeli pistinde start aldığı üç koşusunda da başarılı neticeler elde eden AYGÖK ekürilerinin de yardımı ile birinciliğe oldukça yakın görünüyor.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, yükselen form grafiği ile KAMBER, artık kazanacak kıvama gelmeye başlayan ÇELİKSOY, start problemi yaşamaz ise KULALIGİL ve inişli çıkışlı grafik çizen RANA ATEŞİ sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Çok daha sert gruplarda start aldığı koşularda bile son derece başarılı sonuçlar elde eden kalite isim EMBİR HAN korumayı başardığı süper formu ile altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm kısraklar AUTUMN PEARL ve ÇİFTÇİ KIZI arasındaki mücadele koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım OFİON favorim.

Başarılı son koşuları ile HELİNCAN ve üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren HAYMAANA favorinin en ciddi rakipleridir.

İstikrarlı kısrak TUMBUL YAPRAK ve Adana’dan formda gelen ŞEN MÜRVET daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda benim sıralamam, GOLD ACCOUNT, GAZZE, LABRUNA, ARGONOT, İSTANBUL BEYİ, KARAKA MOON, SKY BOLT ve VICTORY DAY şeklinde.

İzmit Kocaeli at yarışı tahminleri 21 ocak 2014


21 ocak 2014 tarihinde İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki ilk koşu 13:30 da start alırken,altılı ganyan ise 14:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Çifçi Kızı isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan çok formda ve uygun rakiplerini kaliteli jokeyi ile geride bırakacaktır kanaatindeyim.

Programın bomba isimleri olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında 7 numaralı Niagara ve altılı ganyanın son ayağında da 5 numaralı Lucy Bay isimli safkanları öneriyorum ihmal etmeyin.

günün kuponu;

1.ayak; 4,5
2.ayak; 4,6,7,8
3.ayak; 1,2,7,8
4.ayak; 3
5.ayak; 1,2,3,4
6.ayak; 2,7,13,10,5

kupon bedeli ; 32 TL

Adana at yarışı tahminleri 21 ocak 2014


21 ocak 2014 salı günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Bu koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Programın bankosu olarak her ne kadar çok sık koşturulsa da sonlardaki etkili sprinti ile iyi işler yapan Ahusenkız isimli safkanı öneriyorum.

bu safkan ağır kilosuna rağmen uygun grupta altılı ganyanın ilk ayağını lehine çevirecektir.Bu safkanı tek atamayanlara Asil Desa isimli safkanı önereceğim.

Bu safkan önde istediği tempoyu kurabilirse bombayı patlatır aman dikkat.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında son koşusunu aprantisinin hatası nedeniyle ikinci bitiren kaliteli safkan Balbey isimli safkanı öneriyorum.

Balbey usta binicisi Halis Karataş ile birinciliğe ulaşacaktır.

Günün kuponu;

1.ayak; 1
2.ayak; 7,8,11,12
3.ayak; 3,4,5,6,11
4.ayak; 3
5.ayak; 7,8,9,10,3,5
6.ayak; 3,4,5,6,13,9,1

kupon bedeli ; 42 TL

Starttan 10 boy geç çıktı yarışı kazandı


1300 metre kum pistte koşulan koşuyu starttan 10 boy geç çıkmasına rağmen Golden Orange isimli safkan kazanmayı başardı.

Son metrelerdeki muhteşem sprinti ile yarışı kazanan Golden Orange isimli safkan starttan geç çıkmasına ve yarışın kısa olmasına rağmen büyük bir başarı gösterdi.

Bu safkanı ve ilgililerini, kutluyoruz.

yarışın videosu

20 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri


20 ocak 2014 pazartesi günü İngiltere'nin wolverhampton hipodromunda düzenlenecej yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 17:20 de start alacak.

günün tahminleri;

1.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların handikap mücadelesinde sürekli iyi yarışlar koşup henüz kazanamamış bir safkan olmasına rağmen hemen her yarışında fotoya kadar mücadele eden SUMMERFREE her yarış sonrası aşama kaydeden bir safkan.

Uygun grupta bu kez kazanmaya hayli yakın. İlerlemiş yaşına rağmen çok fazla sayıda start almayan, bu karşın İngiltere pistlerinde koştuğu yarışları hayli tatminkar olan ECHUA Wolverhampton pistinde koştuğu tek yarışı ise kazanma başarısı göstermişti.

Etkili jokeyi ile ciddi rakibini geçebilir. Henüz maiden olmasına rağmen koşularını sürekli tabela içinde bitiren MONTJESS hamlesini doğru yerde yaptığı takdirde bu kez farklı koşup ilk galibiyetini alabilir.

2.AYAK: 3 yaşlı taylara ait handikap mücadelede, geçen haftaki yarışında banko önerdiğim KEEP TO THE BEAT o gün için daha kalabalık grupta iç kulvardan çıkıp, ön grupta yerini almakta zorlanınca pistin içinde kaldığı için istediğim yarışını yapamamıştı.

Bugün daha az atlı bu grupta dış kulvar avantajıyla ön gruba erken gelirse viraj üzerinde daha rahat aksiyon yapacağından son kötü yarışının izlerini silebilir.

Safkan bugünde favorim. Aynı koşuyu biraz da yarışın oldukça süratli gitmesinden de faydalanarak kazanan SPREADABLE için mesafenin 200 metre uzaması ve yarışın daha yavaş gidecek olması handikap ancak o koşuyu uzak ve kolay kazanmasından dolayı bir kez daha şans verilmesi gerekir.

Koştuğu her yarış sonrası piste biraz daha alışan REBEL CODE ise numarayı alır ve düzlüğe kadar pres görmezse en az rakipleri kadar şanslı olur.

3.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait satış koşusunda güç, performans olarak diğer iki rakibinden farklı gözüken ELUSIVE HAWK, SAHARIA ve OFFICER IN COMMAND arasında birincilik mücadelesi olacaktır.

4.AYAK: Günün vasat isimlerini izleyeceğimiz bir diğer yarışında son koşuları itibariyle en formda safkanlar olarak göze çarpanTUKITINYASOKve son kazandığı yarışı ile tekrar toparlandığını gösterenKATMAI RIVER ilk planda değerlendirilmelidir.

Peş peşe yakın ara bitirdiği yarışların ardından kısa bir süre ara veren REGGIE BOND eğer aynı şekilde geri dönebilirse en az rakipleri kadar şanslı olabilir. Verdiği uzun aranın ardından dinçlikle koşacak olan JOHN POTTS piste olan aşinalığı ile koşunun bir diğer şanslı ismidir.

Starttan geç çıktığı son yarışında düzlükte etkili hücumlarla gelerek uzun aradan sonra birinciye ilk kez yakın bitiren DAVID' S SECRET de ihmal edilmemelidir.

Koştuğu yarışlarında hiç bir varlık gösterememiş olsa da yavaş pistte ve zayıf grupta koşacağı için en azından takibe alabileceğimiz MY RENAISSANCE ve büyük umutlar beklenmesine rağmen beklentilerin çok uzağında kalan bir isim olan SIR LEXINGTON koşunun bomba isimleridir.

5.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanlara ait maiden mücadelede, hayli kötü son yarışına rağmen koştuğu yarışlarla gruptan hayli farklı görünen RUFFLED koşunun haklı favorisi ve günün en güvenilir atı konumunda.

Ekonomik kuponlar için banko yazılabilecek safkanın yanına iyi koşmasını beklediğim JUST POPPY i eklemek istiyorum.

İlk çim yarışında daha ciddi grupta çok farklı bir ismin ardından 4. olduktan sonra uzun bir müddet ara verip engelli bir koşuda başarısız olan safkan eğer numarayı alacak olursa uyum sağlamasını beklediğim bu pistte fotoya kadar rakiplerine direnip dinçlikle ciddi rakibini geçebilir.

6.AYAK: son olarak 4 yukarı yaşlı safkanlara ait handikap mücadelede ise çok daha ciddi rakipler yanında koştuğu son yarışında özellikle viraj üzerinde trafik sorunu yaşadığı için bir kaç kez kapanmak zorunda kalan ARLECCHINO daha uygun grupta ve şartlar altında benim ilk atım.

Son koşularındaki istikrarı ve pistte olan deneyimi ile LEON ON PETE uygun grupta en ciddi rakibidir.

Verdiği çok uzun aranın ardından iki koşu gören, bunlardan ağır favori olarak girdiği Lingfield pistindeki son koşusunda ciddi iki rakibinin peşinde 3. kalan SECULAR SOCIETY tecrübe eksikliğini hissetmezse en az iki rakibi kadar şanslı olabilir.

Son koşusu ölçü olmayan EASTERN DRAGON ve formu düşüşte olmasına rağmen az atlı grupta sürpriz yapabilecek durumdaki ABSENT AMY koşunun sürpriz isimleridir.

20 ocak 2014 ingiltere erken bahis oranları
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU5-61-23-4
2.KOŞU14-5-26-7-3-8
3.KOŞU41-23
4.KOŞU5-14-28-3-13
5.KOŞU5-21-43
6.KOŞU1-23-45

2014 Gazeteciler Cemiyeti koşusu


2014 yılı Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti koşusunu Hammurabi isimli safkan jokeyi Ömer Kaya ile kazanmayı başardı.

Sonlarda muhteşem sprinti ile yarışı kazanan Hammurabi 2000 metre kum pistteki koşuyu 2.11.63 lük derecesiyle tamamladı ganyanı da 1.65 verdi.

Bu önemli koşuyu Boluhan isimli safkan ikinci,Abjar Academy isimli safkan üçüncü,Best Commander isimli safkanda dördüncü olarak tamamladı.

Her ne kadar yarışı Hammutrabi kazansa da Boluhan isimli safkanında en az kazanan kadar başarılı koştuğunu hatırlatalım ve bu safkanı bir sonraki koşusunda kesinlikle ihmal etmeyelim.

yarışın videosu

Şanlıurfa at yarışı tahminleri 20 ocak 2014

yarış programı
20 ocak 2014 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Bu koşular saat 12:45 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 13:45 de start alacak.

Altılı ganyanın üçüncü ayağında Hammurabi isimli safkanın eküri avantajı ile günün en güvenilir safkanı olduğunu düşündüğümden günün bankosu olarak öneriyorum.

Programın bomba ismi olarak da altılı ganyanın son ayağında mücadele edecek olan 15 numaralı Küçük Hisa isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan idmanlarında çok iyi durumda yarışa yansıtırsa kazanabilir dikkat.

günün kuponu;

1.ayak; 7,8,2,9,12
2.ayak; 1,2,3,4,12
3.ayak; 6
4.ayak; H
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 3,10,13,3,15

kupon bedeli ; 67,50

2014 Seyhan Belediyesi koşusu Derhadır kazandı


2014 Seyhan Belediyesi koşusunu Derhadır isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başararak birincilik serisine devam etti.

1400 metre kum pistte yapılan koşuyu kazanan Derhadır'ın yarışı bitiriş derecesi 1.37.75 olurken ganyanı da 1.05 verdi.

Bu önemli koşuyu Fenerlican ikinci,Tornacı üçüncü,Beşiryıldız isimli safkan ise dördüncü olarak tamamladı.

Derhadır kendisinden beklenen performansı son yarışlarda göstermeye başlarken bu formunu devam ettirmesi halinde 2014 yılına damga vuracak gibi gözüküyor.

2014 Seyhan Belediyesi koşusu

Geçmiş olsun Zeki Ocak


18 Ocak Cumartesi Kocaeli Hipodromu'nda altılı ganyanın son koşusuna MASAI MARA isimli safkana binen ve yarışın ilk 400 metre geçildikten sonra tökezlemesi sonucu sıkışıp attan düşen Zeki Ocak aciilen hastaneye kaldırılmıştı.

Çekilen tomografide hayati tehlikesi bulunuğu anlaşılan Zeki Ocak ameliyata alınmıştı.

Ameilayt sonrası yapılan kontrollerin durumunun iyiye gittiği belirtilen yoğun bakımdan normal servise alındı.

Zeki Ocak'a ve ailesine büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve gen aprantinin bir an önce mesleğine geri dönmesini temenni ediyoruz.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk