15 NİSAN SALI ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ


15 nisan 2014 tarihinde salı günü Ankara 75.yıl hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 15:00 da start alacak,altılı ganyan ise saat 15:30 da başlayacak.

Ankara 75.yıl hipodromundaki koşular saat 18:00 da sona erecek.

Günün önemli koşuları;
  • 2.ayak; Cevdet Karataş Koşusu
  • 4.ayak; Ali Orhan Birol Koşusu
Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 6 numaralı Özfidan isimli safkanı öneriyorum.

1900 metre çim pist tam olarak Özfidan'ın sevdiği pist ve mesafe;idmanlarında da iyi durumda bir de Akın Sözen de tercih edince bu yarışta çok iyi koşması muhtemel.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın son ayağında start alacak olan 4 numaralı Partner Score isimli safkanı öneriyorum.

Yarış kariyerindeki 12 koşunun birçoğunda maiden dan çıkacak kadar koşan ancak bir türlü birincilik elde edemeyen safkanın artık zamanı geldi.

Gökhan Kocakaya ile bu koşuyu kazanacaktır.

Bunun yanında altılı ganyanın beşinci ayağında koşuya katılacak 5 safkanında şansı var bu nedenle de bu ayağı kapatmanızı öneriyorum.

Günün Ankara Kuponu;

1.ayak; 5,8,9,6
2.ayak; 1,2,3,6,9
3.ayak; 1,2,4,6
4.ayak; H
5.ayak; 6
6.ayak; 4

kupon bedeli; 20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk