Son Eklenenler

Spy X'den 27 ekim altılı ganyan tahminleri

27 ekim altılı ganyan porgramı yorumları
27 ekim 2013 adana altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Formda durumuyla dikkat çeken ADAM (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan ÇÖLAVI (4) ve AĞABİŞKEK (2) yakın takipçileri olacaklardır. UMUT ATEŞİ (8) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

2.ayak: İyi durumuyla BANDİDAS (1) koşudaki en şanslı isimdir. Devam eden formuyla LION ROCK (8) ciddi rakibidir. MELODİ (2) ve MÜŞFİK HOCA (6) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: Artan formuyla BELLA PAMPA (5) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan KARAKA MOON (3) ve HAYATIM (6) güçlü rakipleridir. MULAN (4) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Mükemmel form durumuyla SHARK ATTACK (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. İyi formuyla CAMELOT (2) ciddi rakibidir. ZÜLHA (6) ve GOLD KAAN (5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.ayak: Artan formuyla dikkat çeken YANLIZKURT (8) en şanslı isimdir. İyi durumda olan ÜNKARA (11) ve AHTERHAN (1) en yakın takipleri olacakken; ATEŞHANBEY (2) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak: Günün son koşusunda devam eden formuyla dikkat çeken BİR SAYFA (1) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan KATI ÖSKAN (4) güçlü rakibidir. ORFİA (2) ve TUMBUL SILA (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

27 ekim 2013 istanbul altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Artan form durumunu son koşularına da yansıtmış olan SERTTAŞ (2) öncelikle şans verdiğimiz isim olup SELMET (1) ve son yarışlarını kazanmış olan PADRI PADRE (4) ciddi rakipleridir. BIOTIC (6) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: Start aldığı koşulardaki başarılı performansıyla dikkat çeken OPSTINATE (11) devam eden formu ve usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. DARK MAGIC (1) ciddi rakibi olup GÜLENGÜL (3) ve MY LIFE (5) ihmal edilmemelidir.

3.ayak: Çim pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan FLY BY ME (17) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. VILLAGE WIND (20) ciddi rakibi olup ÇAKAL CARLOS (16) ihmal edilmemelidir. CİHANIM (4) sonraki ihtimaldir.

4.ayak: Start aldığı koşulardaki başarılı performansıyla dikkat çeken UÇANOĞLU (13) devam eden formu ve usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. BAŞSEKLAVİ (16) ciddi rakibi olup ekürili KARAÜZÜM (5-7) ihmal edilmemelidir. YAKUPBEY (14) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: İyi bir form yakalamış olan DERHADIR (5) usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Son koşularıyla dikkat çeken FENERLİCAN (6) ciddi rakibi olup ALİŞİRİN OĞLU (1) sonraki ihtimaldir. İNANLI OĞLU (9) sürpriz yapabilir.

6.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken MADRİDLİ (5) devam eden formu ve tecrübeli jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Ekürili CRITICAL SCORE (2-1) ve MÜTHİŞ MİA (3) ciddi rakipleri olup BIG DIAMOND (4) sonraki ihtimaldir.

27 ekim 2013 adana at yarışı yorumları

27.10.2013 adana gece yarışları
birinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşularından üçüncülük ile ayrılan 2 numaralı Ağabişkek ve 8 numaralı Umut Ateşi artan yarış tecrübeleri ile favorim.

1 numaralı Adam arka arkaya iyi performanslar gösterdi yine iyi koşacaktır ihmale gelmez.

3 numaralı Bordalı ilk koşusunda fazla sıkılmadı bu koşuyu farklı koşabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Son 5 koşusunda bir birincilik dörtde ikincilik elde eden Lion Rock devam eden formu favorim.

1 numaralı Bandidas,2 numaralı Melodi,9 numaralı Argonot en ciddi rakipleri olacaktır diye düşünüyorum.

4 numaralı Whos Next koşunun sürprizini yapabilir.

üçüncü ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 5 numaralı Bella Pampa uygun grupta yine koşuyu kazanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

yanına at yazmak isteyenler 1 numaralı Hulin,3 numaralı Karaka Moon ve 8 numaralı Pasifika isimli safkanları değerlendirsinler.

dördüncü ayak;

Ankara'dan geldikten sonra Adana'da bir koşu kazanan ve iyi durujmda gözüken 1 numaralı SHARK ATTACK'ın bu koşuyu da kazanmasını bekliyorum.

beşinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 8 numaralı Yalnızkurt,11 numaralı Ünkara ve 3 numaralı Çakı arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

altıncı ayak;

3 numaralı Tumbul Sıla ve 1 numaralı Bir Sayfa isimli safkanlar form durumları ile favorilerim.

11 numaralı uçangül ve 2 numaralı Orfia etkili performans göstereceğini düşündüğüm isimler.

10 numaralı Dulocan koşunun sürpriz ismi

Ankara at yarışı tahminleri 27 ekim 2013

27.10.2013 ankara yarış programı
27 ekim 2013 pazar günü ankara 75.yıl hipodromunda koşulacak yarışlar yeni saat sistemine geçildiğinden saat 13.30 da başlayacak.

Cumhuriyet koşusu,Cumhurbaşkanlığı koşusu,Çankaya koşusu ve Necip Fazıl Kısakürek koşuları günün en önemli yarışları olarak söylenebilir.

Günün en ön plana çıkan safkanı ise Cumhuriyet koşusunda Halis Karataş'lı Uçanoğlu.

27 ekim Ankara at yarışı yorumları;

birinci ayak;

3 numaralı Burj,4 numaralı Padri Padre ve 6 numaralı Biotic arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

bu üç safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Çankaya koşusunda 10 numaralı Cool Girl ve 11 numaralı Opstinate eşit şans verdiğim isimler.

5 numaralı My Life bu ikilinin hata yapması halinde jokeyi Selim Kaya ile fotoyu önde geçebilir.

Uyumlu jokeyi ile son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Dark Magic ihmale gelmez kuponlara ekleyin.

üçüncü ayak;

580 bin TL ikramiyeli Cumhurbaşkanlığı koşusunda 20 numaralı Village Wind Gazi koşusundaki gibi yol bulma sorunu yaşamazsa ciddi şans verdiğim bir isim.

16 numaralı Çakal Carlos ve 17 numaralı Fly by Me önde istedikleri tempoyu kurma mücadelesi verip birbirilerini bozmazlarsa iki safkanda etkili koşacaklardır.

Son koşusunu muhteşem sprinti ile kazanan 18 numaralı İl Nero ve 9 numaralı Mister Baron koşunun sürpriz isimleri olabilirler.

Bu koşuda eğer bomba patlarsa bu bombayı Yücel Bilik ile 12 numaralı Step by Step patlatır demedi demeyin.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Cumhuriyet koşusunda bu grubun çok üstünde güç ve kaliteye sahip 13 numaralı Uçanoğlu Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.

eğer kötü koşarsa eküri avantajı ile 7 numaralı Tozan,15 numaralı Yalnızefe,1 numaralı Gelibolu,ve yılın en başarılı taylarından biri olan 16 numaralı Başseklavi isimli safkanları devreye girecektir.

6 numaralı Kastal bu koşuyu kazanırsa büyük bomba olur.

beşinci ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Necip Fazıl Kısakürek koşusunda 5 numaralı Derhadır dişine göre grupta birinciliğe ulaşacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

5 numaralı Madrid'li büyük beklentilerle başladığı yarış kariyerinden büyük bir hayal kırıklığı yarattı.Ben bu koşuyu kazanarak en azından maiden dan çıkmayı başaracağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu Madrid'li.

27 ekim ankara altılı tahminim;

1.ayak; 3,4,6
2.ayak; 10,11,5,1
3.ayak; 20,16,17,18,9,12
4.ayak; 13,7,15,1,16,6
5.ayak; 5
6.ayak; 5

kupon bedeli ; 21,60 TL

labels-etiket;cumhuriyet koşusu tahminleri,cumhurbaşkanlığı koşusu tahminleri,27 ekim 2013 at yarışı tahminleri,27 ekin ankara altılısı

2013 Hidiv Kasrı koşusu-King of Anatolian

2013 hidiv kasrı koşusu
26 ekim 2013 cumartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Hidiv Kasrı koşusunu King Of Anatolian isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Golden Tower ikinci,İpek Su üçüncü,Manoush isimli safkanda dördüncü olarak tamamladılar.

1500 metre kum pistteki koşuyu kazanan King of Anatolian isimli safkanın yarışı bitiriş derecesi 1.34.96 olurken ganyanı da 2.30 verdi.

Son metrelerde iç kulvardan yaptığı sprintle koşuyu kazana King of Anatolian pırıl pırıl görüntüsü ile bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olacağını net bir şekilde gösterirdi

Tabelzda yer bulan safkanlarda kazanmış kadar koştular diyebiliriz çünkü ilk dört safkan küçük farklarla dereceye girdiler.

2013 Hidiv Kasrı koşusu

26 ekim 2013 altılı ganyan tahminleri

26.10.2013 Spy x tahmini
26 ekim istanbul altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında start aldığı son koşusunda kum pistte ikinci olan SAYGILI(8) öncelikle değerlendirilmelidir. ERCİHANHAN(7) ve PENTAGON FORCE(5) en yakın rakipleridir. GOLDEN KING(6) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen LAVANTA(6) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. ÇOKKAZAN KIZI(7) ihmal edilmemelidir. KORKUT ŞIVGA(1) ve KIŞGÜLÜ(9) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ERCÜMENT(1) iyi form durumu ile favorimizdir. RANYA(9) ve LENGÜR LÜNGÜR(4) en yakın rakipleridir. HİSAR ŞAHİNİ(2-3) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan KARAÇİ(2) artan formuyla favorimizdir. İPEK SU(5) ihmal edilmemelidir. KING OF ANATOLIAN(3) ve GOLDEN TOWER(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Son koşusunda kum pistte tabelaya giremeyen SAVAŞÇI(2) artan formuyla favorimizdir. BABAALİ(5) en güçlü rakibidir. NAZARAT(7) ve KAANKEREM(8) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Gecenin son koşusunda çim pistteki son koşusunu kazanan VEFAKAR(5) iyi form durumu ile favorimizdir. YAVUZ REİS(13-9) ve GREEN BELL(14) en yakın rakipleridir. YARPUZLU(12) sürpriz şansına sahiptir.

26 ekim izmir altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşuları başarılı geçen HAYRİ AĞA(5) iyi form durumu ile favorimizdir. ALPKAN(3), SERTBOĞAÇ(4) ve KARAHİSAR(8) sırasıyla değerlendirilebilir.

2.ayak: Son koşusunda kum pistte üçüncü olan LILY BOS(3) gelişen formuyla kazanmaya yakındır. GREEN SABLE(2) en ciddi rakibidir. COUNTER STRIKE(5) ve EZGİCAN(6) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Kum pistteki son koşusunda dördüncü olan EMBİR HAN(1) iyi form durumu ile koşunun en şanslı ismidir. IHLAMUR(4), BİRCANKAYA(3) ve HABERDAR(8) sırasıyla değerlendirilebilir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan URLAEFESİ(5) iyi form durumu ile favorimizdir. GALACTICA(1) ve BAY ÇİFTÇİOĞLU(7) en yakın rakipleridir. WHITE(6) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak: Kum pistte start aldığı son koşuyu kazanan DESTAN AGA(5) öncelikle değerlendirilmelidir. KORAT(3) ve SUN KINGDOM(2) ihmal edilmemelidir. STEEL HORSE(1) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak: Gecenin son koşusunda çim pistteki son koşusunu kazanan EXTRA GÜZEL(4) iyi form durumu ile kazanabilir. AIRTOUCH(6) en güçlü rakibidir. FANGRI(12) ve ARZUCAN(5) sonraki ihtimallerdir.

2013 Eşref Somtürk koşusunu Savurlu kazandı

2013 eşref somtürk koşusu
25 ekim 2013 cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Eşref Somtürk koşusunu Savurlu isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazandı.

Bu önemli koşuyu Paddington isimli safkan ikinci,Emirşah isimli safkan üçüncü,Hernando Beyi isimli safkan ise koşuyu dördüncü olarak bitirdi.

1600 metre çim pistteki mücadeleyi kazanan Savurlu'nun bitiriş derecesi 1.35.63 olurken ganyanı da 3.30 verdi

2013 Eşref Somtürk koşusu

2013 Tophane koşusunu Yol Bulan kazandı

2013 Tophane koşusu
25 ekim 2013 cuma günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Tophane koşusunu Yol Bulan isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu almaata isimli safkan ikinci,Tekfur isimli safkan üçüncü,Saltabaş isimli safkan da dördüncü olarak tamamladılar.

1900 metre çim pistte düzenlene koşuyu kazanan Yol Bulan'ın bitiriş derecesi 2.06.97 olurken ganyanı da 3.55 verdi.

2013 Tophane koşusu

İzmir at yarışı yorumları 26 ekim 2013

26.10.2013 cumartesi izmir gece yarışları
birinci ayak;

8 numaralı Karahisar önde istediği tempoyu ve avansı alması halinde beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir.

Form durumu ile dikkat çeken 5 numaralı Hayri Ağa ve aprantisi ile güzel bir uyum yakalayan 4 numaralı Sertboğaç etkili koşmasını beklediğim diğer isimler.

9 numaralı Başefendi bilinen kalitesi ile devreye girebilir.

ikinci ayak;

Birbirine denk safkanların katılacağı safkanların katılacağı yarış kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak.

1 numaralı Feride Ana,2 numaralı Green Sable,6 numaralı Ezgican,3 numaralı Lily Bos ve 5 numaralı Counter Strike ayrım yapılmadan kuponlara işaretlenmelidir.

8 numaralı Skyfront geniş kuponlara ekleyin.

üçüncü ayak;

1 numaralı Embirhan,6 numaralı Queen,7 numaralı Haberal ve 10 numaralı Altınçekiç arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bu dört safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Kelebek Vadisi koşusunda 1 numaralı Galactica jokeyi Fuat Çakar ile favorim.

5 numaralı Urla Efesi,6 numaralı White ve 3 numaralı Stop Stopping Me koşunun diğer iddialı isimler.

beşinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu starttan 3 boy geç çıkıp 4 boy farkla kazanan 3 numaralı Korat devam eden formu ile yine kazanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

Son koşusunda yarış içinde sorunlar yaşayan ve bu nedenle kötü bir performans gösteren 11 numaralı Nos dan bu koşuda bir patlama bekliyorum.

6 numaralı Airtouch ve 7 numaralı Business Man bu tarz gruplarda etkili performans gösterecek isimler.

5 numaralı Arzucan geniş kuponlarda mutlaka olması gereken bir safkan asla ihmale gelmez DİKKAT.

26 ekim 2013 izmir altılı kuponum;

1.ayak; 8,5,4,9
2.ayak; 1,2,3,5,6
3.ayak; 1,6,7,10
4.ayak; 1,5,6,3
5.ayak; 3
6.ayak; 11,6,7,5

kupon bedeli ; 64 TL

İstanbul at yarışı tahminleri 26 ekim 2013

26.10.2013 istanbul yarış programı
birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Asafhan önde rahat bırakılırsa etkili bir yarış koşacaktır diye düşüyorum.

Uzun süredir kötü yarışlar sergilese de idmanlarında çok iyi gözüken ve Ahmet Çelik'in binmesi ile de şansını arttıracağını düşündüğüm 2 numaralı Doctor ihmale gelmez.

6 numaralı Golden King ve 8 numaralı Saygılı daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

2200 çim pistte son koştuğu koşuyu çok rahat kazanan 6 numaralı Lavanta devam eden formu ve usta jokeyi Gökhan Kocakaya ile favorim.

son koşusunu küçük farklarla ikinci bitiren ve uzun mesafeyi seven 7 numaralı Çokkazankızı ve 9 numaralı Kışgülü favorinin ciddi rakipleri olacaklardır.

Eküri avantajı ile 3 numaralı İlkayım ve 5 numaralı Bolkarkızı daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede grubun en iyi yarış performansına ve kazancına sahip safkanı 4 numaralı Lengür Lüngür ve son ikinciliği ile dikkat çeken 9 numaralı Ranya arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

dördüncü ayak;

Otoriteler 5 numaralı İpek Su ve 6 numaralı Manoush arasındaki mücadele birinciyi belirleryeceğini öngörseler de ve Manoush'un öldürücü sprinti ile koşuyu kazanacağını düşünüyorum

Günün bankosu bana göre Manoush olur.

beşinci ayak;

İki farklı kaya ekürisi olduğu için bu koşunun karışacağını düşünüyorum.

Bu nedenle de ilk önce farklı Kaya ekürileri olan 3 numaralı Anadolukaya ve 4 numaralı Hırçınkaya kuponlara eklenmeli.

Daha sonra 7 numaralı Nazarat,2 numaralı Savaşçı,5 numaralı Babaali değerlendirilmeli.

4 gün önce koştuğu koşudan üçüncülükle ayrılan 9 numaralı Şah Remo bu durumdan etkilenmezse yine iyi koşabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

Son koşusunu 5 boy farkla kazanıp 25.85 lik ganyanı ile  altılı kuponlarını yırttıran 5 numaralı Vefakar devam eden üstün formu ile favorim.

8 numaralı Flying Dakota ve 1 numaralı Bardo en yakın rakipleri olacaktır.

2 numaralı Son of Wind ve 7 numaralı Comprador sürpriz şansı verdiğim isimler.

26 ekim istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,6,8
2.ayak; 6,7,9,3,5
3.ayak; 4,9
4.ayak; 6
5.ayak; 3,4,7,2,5,9
6.ayak; 5,8,1,2,7

kupon bedeli ; 60 TL

2013 Uludağ koşusunu Tümözbey kazandı

Tümözbey
25 ekim Bursa Osmangazi hipodromunda koşulan Uludağ koşusunu Tümözbey isimli safkan jokeyi Fuat Çakar ile kazanmayı başardı.

Son 800 metreye girilirken elde ettiği liderliği yarış sonuna kadar taşııyan ve rakiplerinin ataklarına başarılı bir şekilde karşılık veren Tümözbey 2.19.62 lik derecesi ile kazandı.

Sezar isimli safkan koşuyu ikinci,Taycan isimli safkan üçüncü,Alpkan isimli safkanda bu önemli koşuyu dördüncü olarak tamamladılar.

Tümözbey'in ganyanı 1.70 verdi

2013 uludağ koşusu

Klonlanan yarış atı Royal Blue Boon Too


Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte bilimadamları bildiğiniz gibi ilk olarak koyun kopyalamayı başarmışlardır.

Bu araştırmalar geliştikçe sira yarış atlarına da gelmiş ve ilk klonlanan yarış atı olma özelliğini taşıyan Royal Blue Boon Too olmuştu.

Büyük tartışmaları beraberinde getiren klonlanmış yarış atı kavramı her ne kadar bu spor dalının sonunu getireceği konuşulsa da bir şirket şimdiden tay siparişleri vermeye başlamıştı.

Bu haber 2006 yılında gündeme geldiğinde bütün yarışçılık düzenlenen ülkelerde sık sık tartışılan ve genellikle at yarışlarının kalitesini düşüreceği sonucuna varılmıştı.

Bu olayın üstünden 7 sene geçmesine rağmen klonlanan yarış atları ne pistlere ne de hipodromlara uğramadan saman alevi gibi söndü 

Doğru olan da buydu sanırım.
Klonlanan yarış atı resimleri



Fuat Çakar ile Çakal Carlos anlaştı


Senenin en önemli koşularından biri olan ve 27 Ekim 2013 Pazar günü Ankara'da koşulacak Cumhurbaşkanlığı Kupası Koşusunda Çakal Carlos'un jokeyi belli oldu.

Her ne kadar eski günlerindeki başarılılarını elde edemese de ülkemizin yetiştirdiği en önemli jokeylerden biri olan Fuat Çakar Çakal Carlos'a binecek.

Çakal Carlos son dönemlerde yaşadığı formsuzluk nedeniyle bu yarışın favorileri arasında gösterilmemesine rağmen bir sürpriz yapıp bu önemli koşuyu kazanabilir.

Özellikle tempo yarışlarını seven jokeyi ile çok farklı koşabilir ihmal etmemek lazım diye düşünüyorum.

25 ekim Altılı Ganyan tahminleri Spy X

25 ekim Spyx yorumları
25 ekim İstanbul altılı ganyan yorumları

1.ayak;

Yükselen formuyla TILL I COLLAPSE (4) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SEDD EL BAHR (8) güçlü rakibi olacaktır. CURE NOTICE (9) ve YANLIŞ ANLAMA (10) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak;

Formda durumuyla MELROSA (7) ve ZUĞA (13) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KAKAO (6) yakın takipçileri olacakken; THE PROFESSIONEL (11) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.ayak;

İyi durumda olan YOLALAN (4) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. Formda durumuyla AYÇIRA (5) ve YOL BULAN (12) güçlü rakipleri olacaklardır. SALTABAŞ (10) ihmal edilmemelidir.

4.ayak;

Mükemmel form durumuyla EMİRŞAH (1) ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan SAVURLU (10) en yakın takipçisi olacaktır. BRENO (5) ve NEARLY GREEN (9) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

5.ayak;

İyi durumda olan PATRONESS (10) ve MEDOC (6) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MANICOURT (4) güçlü rakipleri olacakken; DIREHORSE (1) sürpriz şanslı isimdir.

6.ayak;

Günün son koşusunda formda olan GÜNHAT (4) ve KIRKPINAR (9) yarışta kazanmaya en yakın isimlerdir. ÇİSİL (1) en yakın takipçileri olacakken; ekürili YESARİ (6-12) diğer şans verilebilecek isimdir.

25 ekim Bursa altılı ganyan yorumları

1.ayak;

Formda durumuyla AKGİRAY (4) yarıştaki en şanslı isimdir. İyi formuyla AZADBEY (7) ciddi rakibi olacaktır. OSMANBABA (11) ve YİĞİTASLAN (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak;

Formda olan NURLUCA (9) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. BALBÖCEĞİ (2) yakın takipçisi olacaktır. YÜKÜNGEL (11) ve BELALIKIZ (3) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak;

Formda durumda olan ekürili DUMYAT (3-8) ilk şans verilebilecek isimdir. RAIN RIVER (6) ve EUDEMOS (2) güçlü rakipleridir. HATİPOĞLU (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

4.ayak;

İyi form durumuyla KÜLÜNKOĞLU (1) ve ekürisiyle BİR UMUT (2-5) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SİVEREK BEYİ (6) ciddi rakipleri olacaktır. AUTUMN PEARL (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

5.ayak;

Yükselen formuyla TÜMÖZ BEY (8) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan SONALP (1) yakın takipçisi olacaktır. SEZAR (10) ve TAYCAN (7) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak;

Formda olan BLACHERNAE (1) koşuda kazanmaya en yakın isimdir. TEXASLI BEGÜM (8) ve QUEEN OF ESKİŞEHİR (4) ciddi rakipleri olacaklardır. NESRİN SULTAN (3) ihmal edilmemelidir.

İstanbul at yarışı tahminleri 25 ekim İstanbul

25.10.2013 istanbul at yarışı programı
birinci ayak;

Son koşusunu küçük farklarla da olsa kazanan ve jokeyi Selim Kaya ile uyumu ile dikkat çeken 4 numaralı TILL I COLLAPSE uygun grupta favorim.

6 numaralı Dark Rain ise idmanlarındaki görüntüsü ile bu koşuda farklı koşacağını düşündüğüm safkan ihmale gelmez.

1 numaralı Colombiana ve 2 numaralı Çikitay ise yarışta kendilerine şans yaratıp sürpriz yapabilirler DİKKAT.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatına iyi işler yaparak başlayan 13 numaralı Zuğa bu yarışta en şanslı isim.

8 numaralı Meserret Ahmet Çelik ile bu safkanın en sert rakibi olacaktır.

7 numaralı Melrosa ve 5 numaralı Joyfull isimli safkanları da kuponlara eklemek de fayda var.

üçüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Toğhane koşusunda 1 numaralı Almaata sık ve sert koşularda start almasına rağmen uygun grupta ilk şans verdiğim safkan.

Halis Karataş'ın tercih ettiği 4 numaralı Yolalan ve kalite safkan 5 numaralı Ayçıra mücadelenin içinde olacaklardır.

11 numaralı Tekfur son koşusunu kazanırken iyi gözüktü uyumlu jokeyi ile hata kollayacaktır.

Etkili sprinti ile 6 numaralı Digor yine sürpriz yapabilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Eşref Somtürk koşusunda yılın en başarılı safkanlarından biri olan ve sınıf atlayan 6 numaralı Hernando Beyi verdiği aradan sonra bu koşuyu kazanacaktır.

Sonlardaki etkili sprinti ile fotoyu önde geçecektir günün bankosu olarak öneriyorum

beşinci ayak;

Bölünen maidenın ikinci ayağında yarış hayatının ilk koşusunda dün koşulan Şevket Belgin koşusunu kazanan Moon Rain'in arkasında az farkla ikinci olan 4 numaralı MANICOURT bu grubu geçecektir.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

Birbirine denk safkanların katılacağı altılı ganyanın son koşusunda birçok safkanın birincilik şansı eşit görünüyor.

Bu nedenle de bu ayağı kapatmanın mantıklı bir tercih olacağını düşünüyorum.

25 ekim İstanbul altılı ganyan kuponum;

1.ayak; 4,6,1,2
2.ayak; 13,8,7,5
3.ayak; 1,4,5,11,6
4.ayak; 6
5.ayak; 4
6.ayak; H

Kupon bedeli ; 56 TL (son ayakta iki farklı eküri var 14 at yazdık)

Bursa at yarışı yorumları 25 Ekim 2013

25.10.2013 bursa yarış programı
1.ayak;

Son iki koşusunda uzak aralarla ikincilik ile ayrılan 11 numaralı Osmanbaba ve kariyerinin en formda dönemini geçiren 10 numaralı Ezra eşit şans verdiğim isimler.

7 numaralı Azadbey bu iki safkanın hatasını kollayacaktır.

12 numaralı Varoltay ve 1 numaralı Korkutefe sürpriz şansı verdiğim safkanlar.

2.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatının ilk koşusundan ikincilik ile ayrılan 2 numaralı Balböceği artan yarış tecrübesi ile favorim.

9 numaralı Nurluca yarış ve idman performansı ile ciddi rakibi olacaktır.

3 numaralı Belalıkız ve 11 numaralı Yüküngel daha sonraki ihtimaller.

3.ayak;

6 numaralı Rain River,1 numaralı All İn,7 numaralı Hatipoğlu ve 2 numaralı Eudemos arasındaki mücadele büyük bir ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

4.ayak;

Trilye koşusunda sert grupta yarışmasına rağmen tabelaya girmeyi başaran 6 numaralı Siverek Beyi artan formu ve yarış tecrübesi ile birinciliğe uzanacaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Uludağ koşusunda uyumlu jokeyi Fuat Çakar ile 8 numaralı Tümöz Bey favorim.

7 numaralı Taycan ve 1 numaralı Sonalp en yakın rakipleri olurlar.

Bilinen kalitesi ile 6 numaralı Orçun bombayı patlatabilir aman Dikkat.

6.ayak;

4 numaralı QUEEN OF ESKİŞEHİR,8 numaralı TEXASLI BEGÜM ve 1 numaralı BLACHERNAE isimli safkanlar bu ayak için yeterli olur kanaatindeyim.

25 Ekim bursa altılı kuponum;

1.ayak; 11,10,7,12,1
2.ayak; 2,9,3,11
3.ayak; 6,1,7,2
4.ayak; 6
5.ayak; 8,7,1,6
6.ayak; 4,8,1

kupon bedeli ; 48 TL

Taşankız-Akgünbey yarışı-unutulmaz koşular

Taşankız-Akgünbey yarışı
Jokey-apranti hataları belki her yarış gününde sıklıkla konuşulurken yarışseverler zaman zaman bu konuda isyan etmektedirler.

Ancak sizinle paylaşacağımz bu koşu 16 Mayıs Salı Ankara'da koşuldu.

Akgünbey isimli safkanın jokeyi Halil İbrahim Akçay dış kulvardaki rakibini geçtiğini düşünüp sevinç gösterisi yaparken iç kulvardan gelen Taşankız foto finiş sonunda rakibini geri bırakıyor.

Apranti okullarındaki öğrencilere ders niteliğindeki koşu yarışın bitmeden kazanılmadığını da bizlere gösteren unutulmaz bir yarış olma özelliği taşımaktadır.

Taşankız-Akgünbey yarışı

2013 Karacabey tarım işletmesi tay satışları

karacabey satışları 2013
karacabey satışları 2013
Türkiye'nin en önemli at yetiştirici işletmelerinden biri olan Karacabey Tarım İşetmesi yetiştirmesi tarafından yapılan satışlarda önümüzdeki senelerde damga vurmaları beklenen taylar satıldı.

16 arap tayının satışa çıkarıldığı günde

Kurtel ekürisi
  • Haydarpaşa
  • Gamsızbey
  • Mehmet Berk
  • Mengücek
  • Cancaş
  • Kurnaz
isimli 6 taya 1.450 milyon TL karışılığında sahip oldu.

Bildiğiniz gibi Kurtel ekürisi Selim Kaya ile de anlamıştı.Gelecek senelerde Kurtel ekürisi çok büyük başarılara imza atacak gibi gözüküyor.

Son dönemlerde yakaladıkları Başseklavi isimli safkan ile adını duyuran Çetinaslan ekürisi ise
  • Başkaldıran
  • Nuşanınoğlu
isimli safkanlara toplam 680.000 TL ödeyerek aldı.

Ne yazık ki Veysel isimli şampiyon adayı 390.000 TL’ye Remazan Kaya tarafından satın alındı.Parayı çıkarmak için koştur da koştur yazık.

Spy x 24 ekim 6'lı ganyan tahminleri

spy x 24.10.2013 yarış programı

24 ekim izmir altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Kum pistteki ilk startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan BEZMİ ALEM (2) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. PATİSKA (7) ciddi rakibi olup RUZANNA (8) sonraki ihtimaldir. ANUŞKABAY (1) sürpriz yapabilir.

2.ayak: Son startındaki ikinciliğiyle dikkat çeken ZARİFKIZ (5), artan form durumuyla GÖKNAZ KIZI (4), hafif kilolu DESTENAZ (10) ve HATUNSUYU (14) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.ayak: Aynı pist ve mesafedeki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan RAZYANA (8) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. SANSAR (2) ciddi rakibi olup ALTINOLUK (3) sonraki ihtimaldir. ESRAMKIZI (10) sürpriz yapabilir.

4.ayak: Kum pistte start aldıkları son koşularda başarılı neticeler elde etmiş olan CYPRIANA (1) ve MISS FAVELA (5) devam eden form durumlarıyla ilk şanslı isimlerdir. JEST TO JEST (3) ve INCREDIBLE GIRL (2) sonraki ihtimallerdir.

5.ayak: İyi bir form yakalamış olan ÇİFTÇİ BEYİ (3), bir süredir start almamış olan SANTO DOMINGO (2) ve son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan ASLIGIBI (4) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. GOLD TO GOLD (1) ciddi rakipleridir.

6.ayak: Son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ABSOLUTE STAR (4), iyi form durumunu son koşularına yansıtmış olan YES TÜTÜN (6), artan formuyla VICTORY GOLD (13) ve LUCKYEBRAR (2) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.


24 ekim diyarbakır altılı ganyan tahminleri

1.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız PRESIDENT ROCK (3), artan formuyla PRINCE OF PERSIA (4), son koşusuyla dikkat çeken CEYHAN BEYİ (1) ve SMALL HALO (5) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir.

2.ayak: Son koşularındaki başarılı performansıyla dikkat çeken ROYA (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. COME HERE (9) ciddi rakibi olup AĞASLAN (2) ihmal edilmemelidir. GREENGAGE (3) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: İyi bir form yakalamış olan başarılı safkan FOBİ (6) etkili jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. CANKURUŞ (4) ciddi rakibi olup BERKCAN (3) ve İLŞAH (7) sonraki ihtimalleridir.

4.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan BABA TAYLAN (2) ve son yarışlarıyla dikkat çeken KAYADELEN (6) birlikte şans verdiğimiz isimler olup FATE (4) ciddi rakipleridir. KAREAS (1) sonraki ihtimaldir.

5.ayak: Son startında başarılı bir ikincilik elde etmiş olan BEST COMMANDER (2), etkili jokeyiyle OĞLUM ÇINAR (6) ve son startını ölçü almadığımız CHAMONIX (3) birlikte şans verdiğimiz isimler olup GÜZELCAN (1) ciddi rakipleridir.

6.ayak: İyi form durumlarıyla kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan ACAR KIRNIÇ (4), HASTAYIM (1) ve KÖKMENİNOĞLU (5) birlikte şans verdiğimiz isimler olup ekürili EGE EFESİ (11-8) ciddi rakipleridir.

İzmir At yarışı tahminleri 24 ekim 2013

24.10.2013 izmir yarışları
1.ayak;

2 numaralı Bezmi Alem son koşusunu foto finişte burun farkıyla ikinci olarak sonuçlandırmıştı.Bu koşudan sonra idmanlarında da iyi işler yapan safkan favorim.

Etkili yarışlar sergileyen 8 numaralı Ruzanna ve grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanı 1 numaralı Anuşkabay favorinin ciddi rakipleri olurlar

Yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 7 numaralı Patiska maiden dan çıkarak bombayı patlatabilir DİKKAT

2.ayak;

Yarış performansları ve form durumları birbirine yakın olan safkanların mücadelesi sürprize açık gözüküyor bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

10 numaralı Destenaz,5 numaralı Zarifkız,7 numaralı Sis,eküri avantajıyla beraber 1 numaralı Kibar,3 numaralı Arslankızım sırasıyla kuponlara yazmanızı önereceğim safkanlar.

3.ayak;

Gökhan Gökçe faktörü ile 9 numaralı Canyiğit favorim.

8 numaralı Razyana,2 numaralı Sansar ve 4 numaralı Garanti etkili koşacak safkanlar ihmale gelmezler.

4.ayak;

1 numaralı CYPRIANA isimli safkanın maiden dan çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

5.ayak;

Bursa'da koştuğu Altınoluk koşusunda ikinci olan ve İzmir'e gelen 3 numaralı Çiftçibeyi form durumu ve kalitesi ile favorim.

4 numaralı Aslıgibi bu aralar tırnağının ucunda kesinlikle yarışı iyi bir yerlerde bitirecektir kuponlara yazılmasını öneriyorum.

2 numaralı Santo Domingo,5 numaralı Last Dragon ve 1 numaralı Gold to Gold daha sonraki ihtimaller.

6.ayak;

2000 kum pistteki son koşusunu büyük bir bomba patlatarak kazanan 4 numaralı Absolute Star ve o koşuda ikinci olan 6 numaralı Yes Tütün öncelikli şans verdiğim isimler.

9 numaralı Icebird,14 numaralı Magrit ve 5 numaralı Dudrio ihmale gelmeyecek isimler DİKKAT.

24 ekim 2013 İzmir altılı kuponum;

1.ayak; 2,8,1,7
2.ayak; 10,5,7,1,3
3.ayak; 9,8,2,4
4.ayak; 1
5.ayak; 3,4,2,5,1
6.ayak; 4,6,9,14,5

kupon bedeli ; 100 TL

Diyarbakır at yarışı yorumları 24 ekim 2013

24 ekim diyarbakır yarış bülteni
birinci ayak;

Son koşusunda hayal kırıklığı yaratsa da idmanlarında iyi gözüken 3 numaralı President Rock öncelikli şans verdiğim safkan.

5 numaralı Small Halo ve 4 numaralı Prince of Persia iyi koşmasını beklediğim isimler.

İstanbul'da başarılı olamayıp Diyarbakır'a gelen 2 numaralı Opus Dei patlamayı bırada yapabilir dikkat.

ikinci ayak;

son 6 koşusu ile yarışseverleri kendine hayran bırakan 1 numaralı Roya ilk kez elazığ dışında koşacak olmasına rağmen favorim.

Bu tarz gruplarda her zaman iddialı olacağını düşündüğüm 2 numaralı Ağaslan ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 3 numaralı Greengage favorinin ciddi rakibi olacaklar.

11 numaralı Divine Rain ise koşunun sürprizini gerçekleştirebilir.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Vali Koşusunda 3 numaralı Berkcan,4 numaralı Cankuruş,1 numaralı Albeyinkaya ve 10 numaralı Mertbey arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

dördüncü ayak;

Son koşusunda küçük farklarla birinciliği rakibine kaptıran 1 numaralı Kareas bilinen yarış karakteri ile favorim.

Toparlanan 6 numaralı Kayadelen ve 4 numaralı Fate en yakın rakipleri olacaklar.

3 numaralı Desert Wind idmanlarını yansıtırsa bombayı patlatır demedi demeyin.

beşinci ayak;

Sevdiği pist ve mesafede koşacak olan 3 numaralı CHAMONIX uygun ve dişine göre grupta koşuyu kazanacaktır.

Banko olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

1 numaralı Hastayım,4 numaralı Acar Kılıç,9 numaralı Nazlıgül,11 numaralı Ege Efesi ve 13 numaralı Son kale sırasıyla önereceğim isimler.

24 ekim diyarbakır altılı kuponum;

1.ayak; 3,5,4,2
2.ayak; 1,2,3,11
3.ayak; 3,4,1,10
4.ayak; 1,6,4,3
5.ayak; 3
6.ayak; 1,4,9,11,13

kupon bedeli ; 38,40

Spy X 23 ekim 2013 6'lı ganyan tahminleri

23.10.2013 Spy x tahminleri
23 ekim 2013 Elazığ altılı ganyan yorumları

1.ayak: Artan formuyla EYYUPBABA (3) ve WİN RİVER (2) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TATGÜZELİKIZI (5) ciddi rakipleri olacakken; TATGÜZELİKIZI (7) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

2.ayak: Formda olan MACKHALIA (6) yarışta kazanmaya en yakın isimdir. İyi durumda olan SHRUUQ (4) ciddi rakibi olacaktır. LA LUZ (9) ve TEKCAN (7) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

3.ayak: İyi durumda olan DİLŞADOĞLU (1) ve ORMAN (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ERMEÇ (2) güçlü rakipleri olacakken; MİRZATAN (4) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Yükselen formuyla KARTALBEY (1) ve THUNDER CLOUD (7) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. WARHEAD (8) yakın takipçileri olacakken; MY BUMBLE BEE (5) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

5.ayak: İyi form durumuyla TRENDSETTER (4) ve LIFES LONG FOR RUN (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TORONTO (3) güçlü rakipleri olacakken; YIKILA YIKILA (7) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

6.ayak: Artan formuyla YIKILA YIKILA (8) yarıştaki en şanslı isimdir. AKTAŞOĞLU (6) yakın takipçisi olacakken; ALSİMA (7) ve KIZGIN (1) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.


23 ekim 2013 İstanbul altılı ganyan yorumları

1.ayak: Formda olan BERMUDA (1) ve SELNUR (4) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. MARAVILLA (5) yakın takipçileri olacakken; NILSU (6) diğer şanslı isimdir.

2.ayak: Devam eden formuyla BAYHAN (3) ve BULUT REİS (2) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. İyi durumda olan ŞAHDEMİR (7) en güçlü rakipleri olacaktır. BARİYER (9) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

3.ayak: Mükemmel form durumuyla BARİYER (7) ve VELİ CAN KIZI (8) koşuda kazanmaya en yakın isimlerdir. HÜLYACAN (2) yakın takipçileri olacakken; TAHİRE (6) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: İyi durumda olan ADAKARASI (1) favori şans verilebilecek isimdir. Artan formuyla DOUBLE TROUBLE (2) yakın takipçisi olacaktır. SKINNYLICIOUS (6) ve ASCELLA (3) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

5.ayak: İyi form durumuyla BALABANLI (1) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. Formda olan GÖRKİ (3) en yakın takipçisidir. GRUMPY (4) ve BELENGEZ (2) diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda iyi durumda olan BIG APPLE (6) ve LA SANTA MUERTE (13) birlikte şans verilebilecek isimlerdir. ICE FOUNTAIN (7) güçlü rakipleri olacakken; GOLDEN WEAPON (10) sürpriz şansa sahip isimdir.

23 Ekim 2013 İstanbul at yarışı tahmini

23.10.2013 İstanbul yarışları
23 ekim 2013 çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromundaki yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

"Altılı ganyan saat:18.30" da başlayacak.

Birbirinden önemli koşularında olduğu program Halis Karataş veya Selim Kaya'nın bir şovuna dönüşebilir benden söylemesi

23 Ekim İstanbul At yarışı tahminleri
1.ayak; Son koşusunu ölçü almadığım 2 numaralı idmanlarında iyi durumda gözüküyor bu nedenle de favorim.

Koştuğu bütün yarışlarda çok etkili olan 1 numaralı Bermuda ve son ikinciliği ile dikkat çeken 5 numaralı Maravilla favorinin hatasını kollarlar.

Selim Kaya'nın bineceği 3 numaralı One of Kind daha sonraki ihtimal olarak değerlendirilebilir.      
tahmin  2,1,5,3
2.ayak; Günün önemli koşularından biri olan Bostancı koşusunda her ne kadar yaşı ilerleyip eski performansını sergileyemese de 3 numaralı Bayhan öncelikli şans verdiğim isim.

2 numaralı Bulut Reis Halis Karataş ile Bayhan'ın en ciddi rakibi olacaktır.

1 numaralı Demironur ağır kilodan etkilenmezse sonlarda etkili sprinti ile etkili olabilir.

7 numaralı Şahdemir ise koşunun sürpriz ismi olarak değerlendirilebilir. 
tahmin  3,2,1,7
3.ayak Günün bir diğer önemli koşusu olan Kazım Köylü koşusunda Selim Kaya ve Halis Karataş mücadelesi izleyeceğimizi düşünüyorum.

Bu grubun çok üzerinde kaliteleri ile 7 numaralı Tumbulzele ve 8 numaralı Velican Kızı arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Sürpriz arayanlar bu aralar büyük bir aşama kaydeden seri stilli 2 numaralı Hülyacan'ı değerlendirebilirler.
tahmin   7,8,2
4.ayak;  Son yarışında çok sert grupta harika bir üçüncülük elde eden ve kalitesini gösteren 3 numaralı Ascella favorim.

1 numaralı Adakarası en sert rakibi olacaktır.

2 numaralı Duoble Trouble ise bu safkanların kötü koşması halinde devreye girebilir 
tahmin   3,1,2
5.ayak;  Bir türlü kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen 3 numaralı Görki uygun grupta bu koşuyu kazanarak "maiden"a veda edecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum 
tahmin   3 
6.ayak;  Start sorunu nedeniyle yarışlara hep dezavantajlı başlayan 4 numaralı Miyuki starttan 2-3 boy bile geç çıksa bu koşuyu kazanabilir.

6 numaralı Big Apple arka arkaya iyi yarışlar sergiledi yine etkili koşacaktır ihmale gelmez

10 numaralı Golden Weapon,13 numaralı La Santa Muerte ve 5 numaralı Müdür olmadan kupon yatırılmaz.  
tahmin   4,6,10,13,5

etiket;23 Ekim 2013 İstanbul at yarışı tahmini,23 Ekim çarşamba İstanbul altılı ganyan tahminleri,at yarışı candır,altılı kandır

23 ekim 2013 elazığ at yarışı tahmini

23.10.2013 elazığ yarışları
1.ayak; 

Elazığ hipodromunda kazandığı iki yarıştan sonra diyarbakır'a giden ve burada koştuğu koşuda varlık gösteremeyip yedinci olan 2 numaralı Win River sevdiği pist,mesafe ve şehirde favorim.

Son koşusunu kazanan 3 numaralı Eyüp Baba ve 6 numaralı Sihirim bu safkanın en sert rakipleri olurlar.

5 numaralı Tatgüzelikızı ve 10 numaralı Foçagüzeli daha sonraki ihtimaller.

2.ayak;

Arka arkaya başarılı yarışlar koşan ancak hakettiği birinciliğe bir türlü ulaşamayan 6 numaralı MACKHALIA bu koşu ile özlemine son verebilir.

Son yarışını ölçü almadığım ve idmanlarındaki durumunu beğendiğim 9 numaralı La Luz ve 1 numaralı Wicca iyi koşacağını düşündüğüm isimler.

3 numaralı Big Moon Lady ve 2 numaralı Arling süpriz şansı verdiğim isimler.

3.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 5 numaralı Orman ve 2 numaralı Ermeç birincilik şansı fazla olan safkanlar.

1 numaralı Dilşadoğlu ve 4 numaralı Mirzatan koşunun diğer iddialı isimleri olacaklar.

10 numaralı Sevdakızı sürpriz.

4.ayak;

7 numaralı THUNDER CLOUD,8 numaralı WARHEAD ve 1 numaralı KARTALBEY arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

5.ayak;

4 numaralı TRENDSETTER son kazandığı koşudan sonra formunu koruyor bu koşudaki rakiplerinin bir bölümünü geçmeyi başardı yine geçecektir günün bankosu olarak öneriyorum.

6.ayak;

Son beş koşusundan 4 ikincilik bir de birincilik çıkaran 7 numaralı Alsima günün en önemli yarışı olan Hazar Gölü koşusunda favorim.

2 numaralı Kaanefe,3 numaralı Peyami,6 numaralı Aktaşoğlu,4 numaralı Veysi Baba,14 numaralı Pastacı ihmale gelmeyecek isimler.

23 ekim elazığ altılı kuponum;

1.ayak; 2,3,6,5,10
2.ayak; 6,9,1,3,2
3.ayak; 5,2,1,4,10
4.ayak; 7,8,1
5.ayak; 4
6.ayak; 7,2,3,6,4,14

kupon bedeli ; 67,50 TL

2013 Seymenler Koşusu-Trojen Horse

2013 seymenler koşusu Trojen Horse
22 ekim 2013 tarihinde ankara hipodromunda koşulan Seymenler Koşusunu Trojen Horse isimli safkan jokeyi Sadettin Boyraz kazandı.

Koşuyu starttan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başaran Trojen Horse özellikle son 200 metrede artan temposu ile rakiplerini yanına yaklaştırmadı.

Bu önemli koşuyu koşunun favorisi Rampoldi ikinci,Grand Expectation üçüncü,Çıkmazhan isimli safkan ise dördüncü olarak tamamladılar.

2100 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Trojen Horse isimli safkanın yarışı bitiriş derecesi 2.15.14 olurken ganyanı da 2.65 verdi.

2013 seymenler koşusu

Selahattin Batu koşusunu Kırdemirkır kazandı

prof.Selahattin Batu koşusu
prof.Selahattin Batu koşusu
2013 Prof.Selahattin Batu koşusunu Kırdemirkır isimli safkan jokeyi İbrahim Halil Ketme ile kazanmayı başardı.

Normal şartlarda Selim Kaya'nın binmesi beklenen safkana jokey değişikliği sonunda binen İ.H Ketme birincilik sonrası fotoyu geçmeden sevinç gösterisinde bulundu.

bu önemli koşuyu starttan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanan Kırdemirkır sorunları giderilmiş ve eski formuna kavuşmuş gözüktü.

1500 metre kum pistteki koşuyu kazanan Kırdemirkır'ın bitiriş derecesi 1.34.64 olurken ganyanı da 3.45 verdi.

Koşuyu Lyric ikinci,Black King üçüncü,Laguardia isimli safkan ise dördüncü olarak bitirdi.

Koşunun favorisi Cigo ise yarışı sonuncu tamamlarken yarışseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

2013 Selahattin Batu koşusu

22 ekim 2013 altılı ganyan yorumları

spy x
spy x
22 ekim adana altılı ganyan yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda dördüncü olan SARAYCAN(8) iyi form durumu ile favorimizdir. IŞILILGAZ(5) ve SOCRATES(3) en yakın rakipleridir. MERT MEMET(1) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusundan ikinci olarak ayrılan PRINCESS SEAHERO(11) gelişen formuyla kazanabilir. ZEYTUNLU(2) ve SİVEREKLİM(5) en yakın rakipleridir. MARY WESTEN(9) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşusunda kum pistte tabelada yer bulamayan FOURTUNE(3) artan formuyla favorimizdir. AKİLA(1) ve SELENSU(9) ihmal edilmemelidir. GANJ(4) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistteki son koşuları başarılı geçen BLUE AIR FORCE(3) iyi form durumu ile favorimizdir. CEPHEI(6) ve KURTARBABA(5) en yakın rakipleridir. ABRAJ(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen BEŞİRYILDIZ(1) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. TANSAYGIN(5-11) ihmal edilmemelidir. TEKELİHAN(6-3) ve İMPARATOR(2) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda ikinci olan MARA NEHRİ(1) artan formuyla favorimizdir. BARINTOM(7), DORA MAAR(4) ve PETRINO(5-12) sırasıyla değerlendirilebilir.

22 ekim ankara altılı ganyan yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ÖZTUNÇ(7) gelişen formuyla kazanabilir. ESENALP(6) ve YAŞAR AMCA(3) en yakın rakipleridir. AMAZONİK(9) sürpriz şansına sahiptir.

2.ayak: Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan ROBINHO(9) iyi form durumu ile favorimizdir. ONYIL(3) en güçlü rakibidir. VICTORY(1) ve ALWAYS WALKALONE(4) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen LYRIC(7) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. CIGO(2) ihmal edilmemelidir. LAGUARDIA(6) ve KIRDEMİRKIR(5) sürprizde değerlendirilebilir.

4.ayak: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan KAĞIZMAN(2) iyi form durumu ile favorimizdir. NAYİF BEY(3) ve MİNE HANIM(8) en yakın rakipleridir. SANCAKAY(4) sürpriz şansına sahiptir.

5.ayak: Kum pistteki son koşusunda tabelada yer bulamayan RAMPOLDI(5) artan formuyla favorimizdir. TROJEN HORSE(6) en güçlü rakibidir. ÇIKMAZHAN(2) ve GRAND EXPECTATIONS(7) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Günün son koşusunda çim pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan IMPASSIONED(1) iyi form durumu ile favorimizdir. GOLD DANCER(2) ve GÖKMAVİSİ(3) en yakın rakipleridir. SPICE CAT(5) sürprizde değerlendirilebilir.

22 ekim 2013 adana at yarışı yorumları

22.10.2013 salı adana yarışları
22.10.2013 salı adana yarışları
birinci ayak;

9 numaralı Sırra Kadem ve 8 numaralı Saraycan öncelikli şans verdiğim isimler.

1 numaralı Mert Memet ve 4 numaralu Yunus Su etkili koşacak isimler.

10 numaralı Sualp sürpriz.

ikinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı Velokızı favorim.

7 numaralı Invincible Rock ve 12 numaralı Rose Daily favorinin en ciddi rakipleri olurlar.

8 numaralı İce Kiss ve 2 numaralı Zeytunlu daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede yarışa eküri olarak katılan LA BOMBA ve CHEEKY DOE isimli safkanlardan birinin bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Göynük Yaylası koşusunda 6 numaralı Cephei,5 numaralı Kurtar Baba ve 2 numaralı Antandros arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

beşinci ayak;

Eküri avantajı ile 3 numaralı Keyif,yine ekürili yarışa katılacak olan 5 numaralı Tansaygın ve 2 numaralı İmparator bu ayak için yeterli olacaktır.

altıncı ayak;

Son üç koşusundan iki birincilik çıkaran 1 numaralı Mara Nehri bu koşuda da iddialı olacaktır.

10 numaralı Doctor Socrates,4 numaralı Dora Maar,7 numaralı Parintom bu safkanın hatasını kollayacak isimler.

22 ekim 2013 ankara at yarışı yorumları

22.10.2013 ankara yarış programı
22.10.2013 ankara yarış programı salı günü
birinci ayak;

Arka arka koştuğu yedi koşuda birincilik elde edemese de sürekli olarak ilk dördün içinde yer alan 3 numaralı Yaşar Amca bu koşu ile birlikte özlediği galibiyete kavuşabilir.

Safkan yine birincilik elde edememe hastalığını sürdürürse 2 numaralı Şahenşah,10 numaralı kalite safkan Şah Remo ve 6 numaralı Esenalp devreye girebilirler.

8 numaralı Al Yetiş Gökhan kocakaya faktörü ile sürpriz yapabilir.

ikinci ayak;

3 numaralı Onyıl son günlerde form düşüklüğü yaşasa da bu tarz gruplarda her zaman birincilik elde edebilecek güç ve kalitededir.

7 numaralı Buffa bilinen güç ve kalitesi ile etkili bir yarış seyrettirebilir kuponlarda olması gerekiyor.

9 numaralı Robinho ve 1 numaralı Vicyory daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan 110 bin TL ikramiyeli Selahattin Batu koşusunda 7 numaralı Lyric isimli safkan Halis Karataş ile günün en güvenilir safkanı gibi gözükse de sorunlarının giderildiği söylenen 5 numaralı Kırdemirkır Selim Kaya ile çok sert rakip olacaktır.

Bu iki safkanı ayırt etmeden kuponlara yazmanızı öneriyorum.

Sürpriz arayanlar yarış hayatının ilk koşusunu kazanan 3 numaralı Göl Marmara'yı öneriyorum.

dördüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 2 numaralı Kağızman,3 numaralı Naif Bey,10 numaralı Tumbul İnci ve 8 numaralı Mine Hanım ayrım yapılmadan kuponlarda olması gereken isimler.

beşinci ayak;

Daha önce birçok kez geçtiği rakiplerini Seymenler koşusunda da geçeceğine inandığım 5 numaralı RAMPOLDI Halis Karataş ile günün bankosu olacaktır.

altıncı ayak;

1 numaralı IMPASSIONED Ahmet Çelik ile birinciliğe ulaşabilir.

Eksik koşarsa 2 numaralı Gold Dancer ve 5 numaralı Spite Cat devreye girebilirler.

Önde istediği tempoyu kurduğu anda çok sert gruplarda bile iş yapabileceğine inandığım 4 numaralı Latte ise sürprizde değerlendirilebilir.

22 ekim ankara at yarışı kuponum;

1.ayak; 3,2,10,6,8
2.ayak; 3,7,9,1
3.ayak; 7,5
4.ayak; 2,3,10,8
5.ayak; 5
6.ayak; 1,2,5,4

kupon bedeli; 32 TL

Altılı ganyan başlama saatleri değişiyor


Kış aylarının gelmesi ve türkiye genelinde kış saat sistemine geçileceğinden 27 Ekim 2013 Pazar yarış gününden itibaren altılı ganyan saatlerinde değişiyor.

Bu değişikliklerden sonra
  • Şanlıurfa
  • Elazığ
  • Diyarbakır
yarış günlerinden altılı ganyan saat 13.15'de başlayacak.
  • Ankara
  • Bursa
  • Kocaeli 
yarış günlerinden altılı ganyan saat 13.30’da başlayacak
  • İstanbul
  • İzmir
  • Adana 
yarış günlerinde çift yarış yoksa altılı ganyan gündüz 15.00'de,çift yarış varsa 14.30 da,bu hipodromlardaki gece yarışları ise 18.00 de başlayacak.

2013 cumhurbaşkanlığı koşusu kayıtları

2013 cumhurbaşkanlığı koşusu

2013 Cumhurbaşkanlığı Koşusuna kayıt yaptıran safkanların belli olması ile birlikte gözler 27 ekim pazar gününe çevrildi.

Talip Han ve Divine Heart'ın sakatlıkları nedeniyle start alamayacakları bu koşuya 20 3 ve daha yukarı ingiliz atı kayıt yaptırdı.

2013 cumhurbaşkanlığı koşusu kayıtları;
  1. Hanbeş
  2. King River
  3. Mitico
  4. Akdeniz Ateşi
  5. Always President
  6. Başkan Nexia
  7. Cihanım
  8. Kopenhag
  9. Matador Yaşar
  10. Mister Baron
  11. Sanzatu
  12. Step By Step
  13. Storm Eagle
  14. Temelhan
  15. Lily Of The Valley
  16. Çakal Carlos
  17. Fly By Me
  18. Il Nero
  19. Kemalhan
  20. Village Wind
2400 metre mesafede çim pistte koşulacak koşuda Selim Kaya'nın bineceği Village Wind,Çakal Carlos ve Fly by Me arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir diye düşünüyorum

Yarışın sürprizini Kopenhag,Matador Yaşar yapabilir.

2013 cumhuriyet koşusu kayıtları

2013 cumhuriyet koşusu kayıtları
2013 cumhuriyet koşusu kayıtları

Yılın en önemli koşularından biri olan Cumhuriyet koşusuna bu sene katılacak safkanlar belli oldu.

27 Ekim Pazar günü ankara hipodromunda koşulacak 2013 Cumhuriyet koşusuna senenin en başarılı arap atları katılacak.

3 ve Yukarı Yaşlı 16 arap atının katılacağı koşu 1600 metre çim pistte koşulacak.

Yarışa kayıt yaptıran safkanlar;
  1. Gelibolu
  2. Hisarbey
  3. Kaderşah
  4. Karaeser
  5. Karaüzüm
  6. Tozan
  7. Kastal
  8. Turabi
  9. Yamaner
  10. Akarçay
  11. Kasap 
  12. Özfidan
  13. Uçanoğlu
  14. Yakupbey
  15. Yalnızefe
  16. Başseklavi
Uçanoğlu isimli şampiyon safkanı bu önemli koşuda da favori olarak görüyorum.

Ancak yılın en önemli koşularını kazanan Başseklavi başta olmak üzere Tozan,Karaüzüm,Gelibolu,Yakupbey gibi üst düzey safkanlarda devreye girebilirler.

21 ekim 2013 bursa altılı ganyan tahminleri

6'lı ganyan bursa 21 ekim
1.ayak: Kum pistte start aldığı son koşularda başarılı bir performans sergilemiş olan BURGAZ GÜZELİ (2) ve son startını ölçü almadığımız ekürili ADIMNUR (1-3) birlikte şans verdiğimiz isimlerdir. MUAZZEZ (7) ve HELİNCAN (8) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: İyi form durumuyla DAĞAŞAN (4) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Çim pistteki son koşularıyla dikkat çeken SEÇKİNER (5) ciddi rakibi olup PALA DAYI (1) ve ALTINKILIÇ (7) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan BAŞTACIM (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Etkili jokeyleriyle MIDAS TOUCH (5) ve SERKAN BEY (6) ciddi rakipleri olup QUEEN OF ESKİŞEHİR (8) sonraki ihtimaldir.

4.ayak: Kum pistte uyumlu jokeyiyle start aldığı iki koşuda da başarılı bir performans sergilemiş olan PERFORM (9) devam eden formuyla kazanmaya en yakın isimdir. GÜNDÜZYELİ (2) ciddi rakibi olup WATANABE (5) sonraki ihtimaldir. MY BITSY (8) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan INTO STORM (1) ve SERTTAŞ (3) devam eden form durumları ve etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. ESCAPE TO VICTORY (4) ve SÜNNETÇİ BEYİ (7) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız HIRÇIN TAY (2), son koşusuyla dikkat çeken hafif kilolu ATİKKIZ (10), bir süredir start almamış olan SABIRLICAN (9) ve POWER OF THE SUN (7) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

diğer tahmin için tıklayın

21 ekim amerika philadelphia tahminleri

21.10.2013 amerika erken bahis oranları
21.10.2013 amerika erken bahis oranları
21 ekim 2013 pazartesi günü amerika philadelphia parx hipodromunda düzenlenecek yarışların erken bahis oranları açıklandı.

7 koşulu yarış gününde altılı ganyan saat 19.52 de başlayacak.

21 ekim amerika philadelphia erken bahis oranları 


FAVORİ PLASE SÜRPRİZ
1.KOŞU 3 2 6
2.KOŞU 1 8 6
3.KOŞU 2 1-8 3-4-6
4.KOŞU 4 5 1-2-3
5.KOŞU 7-1 9-2 10-4
6.KOŞU 2 7-3 5-6
7.KOŞU 9-2 11-1 10-6

Erken bahis oranı nedir;

Amerika genelindeki yarış bültenlerinin ortalamaları alınarak yayınlanan erken bahis oranları yarışı kazanma şansı yüksek safkanların açıklanmasına denir.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk