Son Eklenenler

İddaa kuponu iptal edilir mi

iddaa kuponu iptal edilir mi sorusu
iddaa kuponu iptal edilir mi
Oynadığınız iddaa kuponunu incelediğinizde yanlış oynadığını farkettiyseniz(ya da başka sebepten) iptal etmek için çok az zamanınız vardır.

Yatırıldıktan sonra 5 dakika içinde iptal edilmeyen iddaa kuponlarını iptal etme şansınız yoktur.

Maç başladıktan sonra da iddaa kuponlarının iptal edilmesi mümkün değildir.

labesl ; iddaa iptal,iddaa kuponu iptal işlemi,iddaa kuponunu iptal edebilir miyim,kupon iptal,iddaa kuponunu yatırdıktan sonra iptal

Hakan Cantınaz at yarışı tahminleri


Son Düzlük programı ile büyük bir popülarite kazanan Hakan Cantınaz yarışseverlerin oldukça sevdiği bir isim olmayı başarmıştır.

Tay Tv ve Tjk Tv ekranların birçok programın altında imzası olan Hakan Cantınaz özellikle yarış tahminleri ile de başarılı bir profil sergilemektedir.

Hakan Cantınaz at yarışı tahminleri için tjk tv ve twitter kullanabilirsiniz.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk