Ana Sayfa » , , , » Sait Akson Koşusu İzle - TALİPHAN

Sait Akson Koşusu İzle - TALİPHAN

taliphan sait akson

9 haziran 2013 programının en önemli koşularından biri de Sait Akson koşusuydu.Birbirinden kaliteli 3 yaşlı erkek ingiliz atlarının katıldığı bu önemli koşuyu TALİPHAN isimli safkan kazandı.

Jokeyi Selim kaya ile birinciliğe uzanan "Taliphan" sahiplerine 110 bin tl lik ikramiye kazandırdı.Koşuyu Çakal Carlos ikinci,Fly By Me üçüncü,Lee Valley ise dördüncü olarak bitirdiler.

Sonlardaki etkili sprinti ile diğer rakiplerini geride bırakarak rahat denilebilecek bir şekilde koşuyu kazanan safkan Gazi koşusunda da favoriler arasındaki yerini aldı.

Selim Kaya'da bu önemli günde Sait Akson ve Kısrak koşusunu kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. 

Sait Akson Koşusu 2013-TALİPHAN
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk